Мобільний додаток
перейти перейти
Повідомлення

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Списання пакетної комісії з валютного рахунку
26 червня 2020
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Шановні клієнти,

За умовами обслуговування вашого карткового пакету, щорічно або щомісячно відбувається списання пакетної комісії з гривневого рахунку. Проте ми помітили, що для багатьох з вас не завжди зручно сплачувати пакетну комісію з коштів на рахунку у гривні. Щоб уникнути блокування картки через несвоєчасне списання комісії через відсутність достатньої суми на гривневому рахунку, ПУМБ з 1 липня 2020 року вводить автоматичне списання пакетної комісії у тому числі з валютного рахунку.

ЯК РОЗУМІТИ НОВОВВЕДЕННЯ

  • Гривневий рахунок залишається основним для списання пакетної комісії
  • Якщо на час настання платіжної дати на гривневому рахунку немає коштів, банк автоматично спише повну суму комісії з валютного рахунку. Якщо на час настання платіжної дати на гривневому рахунку є кошти, проте їх не достатньо для сплати пакетної комісії в повному обсязі, банк спише частину суми з гривневого рахунку, і частину – з валютного.
  • У разі оплати пакетної комісії з валютного рахунку, буде списано еквівалент суми за курсом МВРУ на дату списання

За детальною інформацією з приводу сплати пакетної комісії з валютного рахунку ви можете звернутися до вашого персонального менеджера в банку.

Повідомлення банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок