Мобільний додаток
перейти перейти
Повідомлення

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Інформація щодо акредитації нотаріусів
23 червня 2020
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Доводимо до уваги нотаріусів, що АТ «ПУМБ» (далі - Банк) постійно укладає з клієнтами нотаріально посвідчені договори застави/іпотеки за кредитними операціями, у зв’язку з чим вимагається постійне співробітництво з нотаріусами.

Для забезпечення прозорості і справедливості у процесі вибору нотаріусів, в якості партнерів для надання супутніх послуг при здійсненні кредитних операцій корпоративних клієнтів, Банк пропонує нотаріусам пройти процедуру акредитації.

Вимоги Банку до нотаріусів, які бажають пройти акредитацію і надавати Банку та клієнтам Банку нотаріальні та інші додаткові чи супутні послуги, наступні:

  • Підписати та надати до Банку Анкету нотаріуса (за формою, що додається) з доданими до неї документами, перелік яких зазначений у Додатку № 1;
  • Мінімальний стаж практичної діяльності в якості нотаріуса – 2 роки;
  • Відсутність  грубих порушень при вчиненні нотаріальних/реєстраційних дій, виявлених Міністерством юстиції України;
  • Можливість надання послуг в необхідний для Банку час;
  • Гарантоване вчинення нотаріальних дій у строк не більш 2-х робочих днів з моменту надання Банком документів;
  • Можливість  виїзду нотаріуса на посвідчення угоди до Банку (до клієнта Банку);
  • Згода дотримуватися задекларованих Банком стандартів якості щодо посвідчення договорів;
  • Гнучка цінова політика;
  • Наявність досвіду роботи з іншими банками (нотаріус має практичні знання та навички оформлення правочинів за договорами забезпечення кредитних операцій).

Документи для акредитації слід надсилати електронною поштою на e-mail: [email protected] у вигляді сканкопій (із зазначенням теми листа «Співробітництво з нотаріусом») та додатково  в паперовому вигляді надіслати поштою/кур’єрською доставкою до Банку за адресою: 04070, м. Київ, вул Андріївська, 4.

Подання неправдивих відомостей, неповного або неналежним чином оформленого пакету документів є однією підстав для відмови в акредитації.

У випадку прийняття позитивного рішення про акредитацію, Банком буде розміщена інформація щодо контактних даних нотаріуса на сайті Банку www.pumb.ua (в розділі «Довідкова інформація») для забезпечення можливості клієнтам самостійно здійснити вибір нотаріуса для вчинення нотаріальних дій в процесі отримання банківських послуг.

Повідомлення банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок