Мобільний додаток
перейти перейти
Повідомлення

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Введення в дію нової редакції Договору банківського обслуговування корпоративних клієнтів АТ «ПУМБ», грошовий оборот яких від здійснення підприємницької/незалежної професійної діяльності не перевищує 125 млн. грн. за минулий рік
22 листопада 2019
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Шановні Клієнти!

Користуючись нагодою, АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК» висловлює Вам свою повагу та просить прийняти до уваги наступну інформацію.

З 25 листопада 2019 року починає діяти нова редакція Договору банківського обслуговування корпоративних клієнтів, грошовий оборот яких від здійснення підприємницької/незалежної професійної діяльності  не перевищує 125 млн. грн. за минулий рік. Дія Договору поширюється на всіх потенційних і діючих клієнтів з вищезазначеним обсягом грошового обороту.

Основні зміни: 

  • умови надання послуги Зарплатного проекту поширено на всі відділення Банку;
  • виключені вимоги для клієнтів направляти електронні повідомлення про одержання Довідки ФГВФО після укладення Договору.  

Ознайомитися з Договором банківського обслуговування корпоративних клієнтів можна за посиланням: на сайті банку: https://www.pumb.ua . У випадку виникнення будь-яких питань, будь ласка, звертайтеся:

Для клієнтів відділень:

у відділення АТ «ПУМБ» (перелік відділень банку розміщений за посиланням: https://about.pumb.ua/map) або за телефонами Лінії підтримки клієнтів Малого та Середнього бізнесу: 0 800 501 275 (з 9.00 до 18.00, безкоштовно для дзвінків з міських та мобільних телефонів у межах України).

Для клієнтів Центру дистанційного обслуговування клієнтів (Digital):

до Вашого персонального менеджера відділення «Online Branch» (з понеділка по п'ятницю з 9:00 до 18:00): за телефоном 0 800 503 703 (безкоштовно для дзвінків з міських та мобільних телефонів в межах України), з використанням чату, що розташований на сайті «Digital Bank»: www.digital.pumb.ua, або в зручний для вас час на електронну поштову скриньку: [email protected].

Сподіваємося на подальший розвиток взаємовигідних відносин у сфері банківських та фінансових операцій.

Повідомлення банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок