Мобільний додаток
перейти перейти
Повідомлення

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Зміна тарифів для корпоративних клієнтів, грошовий оборот яких від здійснення підприємницької/незалежної професійної діяльності за минулий календарний рік не перевищує 125 млн грн.
20 серпня 2019
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Користуючись нагодою, АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК» висловлює Вам свою повагу та просить прийняти до уваги наступну інформацію.

Повідомляємо про введення в дію нової редакції тарифів Розділу 11. «Тарифні пакети» АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК», а також Додатку 5 до Договору банківського обслуговування корпоративних клієнтів,  грошовий оборот яких від здійснення підприємницької/незалежної професійної діяльності за минулий календарний рік не перевищує 125 млн. грн.

В тарифних пакетах «ОСББ», «ПП» та «Торгівля» тепер оформлюються миттєві корпоративні картки  з технологією безконтактних платежів  - PayPass міжнародної платіжної системи MasterCard – MC Debit Business Standard Instant PayPass Chip Card.

Тарифи у новій редакції набирають чинності 21.08.2019 р.

У випадку виникнення будь-яких питань, будь ласка, звертайтеся до операційного менеджера Вашого рахунку, або до Центру обслуговування корпоративних клієнтів (з понеділка по п'ятницю з 9:00 до 18:00), за телефонами:
- 0 800 501 275 (безкоштовно для дзвінків з міських та мобільних телефонів в межах України), 
- +38 044 290 93 11 (для міжнародних дзвінків, згідно з тарифами операторів).

Сподіваємося на подальший розвиток взаємовигідних відносин у сфері банківських та фінансових операцій.
 

Повідомлення банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок