Мобільний додаток
перейти перейти
Повідомлення

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Повідомлення про зміну номерів рахунків за діючими платіжними картками
05 листопада 2018
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

«Шановні Клієнти!

Щиро вдячні вам за співробітництво з банком «ПУМБ» та повідомляємо, що на вимогу Національного банку України з 11 листопада 2018 року змінюються номери рахунків, до яких випущені платіжні картки.

Окремо звертаємо вашу увагу на те, що погашення заборгованості за рахунком, до якого випущена кредитна картка та по кредитам, заборгованість за якими сплачується з використанням рахунків платіжних карт, також буде здійснюватися за новим номером рахунку. Інші реквізити залишаються без змін.

Отримати новий номер рахунку можна вже з 11 листопада 2018 року у Інтернет-банкінгу «ПУМБ online» або при звернені на Гарячу лінію (для цього необхідно обрати в автоматичному меню пункт 2 «Отримати інформацію в автоматичному режимі»).

Для ЮРИДИЧНИХ ОСІБ:

про новий картковий рахунок буде повідомлено окремим листом засобами системи дистанційного обслуговування Клієнт-банк.

 

Повідомлення банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок