Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

VTB Bank (Deutschland) AG відзначив високу швидкість платежів ПУМБ
11 червня 2012

VTB Bank (Deutschland) AG (Франкфурт-на-Майні, Німеччина) підвів підсумки роботи з банками-кореспондентами у 2011 році та включив Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) у перелік кращих лоро-банків з високим рейтингом автоматичної обробки платежів (Straight Through Processing , STP-rate) у євро.

Високий ступінь автоматичної обробки операцій у банку-кореспонденті забезпечує низький відсоток помилок й знижує операційні витрати, які прямо пропорційно впливають на вартість платежів для клієнтів ПУМБ. У 2011 році ПУМБ зміг забезпечити STP-rate на рівні 99,10%. Даний показник говорить про високий професійний рівень співробітників ПУМБ в частині дотримання SWIFT-стандартів, а також індивідуальних вимог своїх банків-кореспондентів з оформлення вихідних комерційних та міжбанківських платежів.

У минулому році ПУМБ також отримав нагороду Deutsche Bank за виняткову якість платежів в доларах США за підсумками 2010 року − рівень STP склав 100%. Це означає, що всі міжнародні платежі клієнтів ПУМБ в доларах США обробляються в повністю автоматичному режимі, а цільовий час обробки платежів становить до 5 секунд.

Новини банку

arrow