Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ в трійці лідерів Індексу прозорості
11 червня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) увійшов до трійки лідерів Індексу прозорості найбільших банків України, який був оприлюднений Центром "Розвиток корпоративної соціальної відповідальності".

Використовуючи методологію, розроблену компанією BeyondBusiness (Ізраїль), аналітики центру оцінювали сайти банків на предмет розкриття інформації та активностей у сфері корпоративної соціальної відповідальності. Враховувалася можливість отримання на сайті інформації про фінансові результати фінансової установи, наявність нефінансового звіту, інформації про власників і топ-менеджменті, зручність користування сайтом, контактна інформація та багато іншого. Фахівці Центру КСВ відзначили, що в цілому показник розкриття інформації найбільших банків України (20%) вище, ніж в інших секторах, які вже були оцінені з початку 2012 року (IT-сектор − 10,4%; АПК − 13,8%; фармацевтичний сектор − 10%).

В минулому році ПУМБ був названий лідером першого Індексу прозорості та підзвітності компаній серед фінансових установ України. Індекс ініційований в рамках Проекту «Єднаймося заради реформ (UNITER)», який виконується Pact і фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) з метою стимулювання компаній до більшого рівня розкриття інформації.

«Ми продовжимо працювати над підвищенням стандартів розкриття інформації про нефінансову діяльність банку, і впевнені, що залишимося серед лідерів, оскільки це є нашою метою та запорукою ефективного й стійкого зростання ПУМБ», − сказав Костянтин Вайсман, голова правління ПУМБ.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок