Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ зайняв лідерські позиції у соціальних мережах
11 червня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

ПУМБ зайняв лідерські позиції у соціальних мережах за перші 6 місяців присутності.

  • ПУМБ №1 за якісними і кількісними показниками серед українських банків у Facebook відповідно до рейтингу Advermap
  • ПУМБ входить до ТОП-10 за показником якості присутності (залучення на пост) серед всіх українських компаній в Facebook відповідно до Advermap
  • ПУМБ входить до ТОП-3 серед всіх українських банків за кількістю учасників офіційної групи ВКонтакте. Див. http://vk.com/pumbua
  • Відповідно до даних спеціалізованого сервісу Klout.com, Twitter-акаунт ПУМБ має найбільший вплив на своїх послідовників серед всіх банків в Україні та один з найвищих показників серед всіх брендів в Україні. Див. http://klout.com/pumbua
  • ПУМБ − перший і єдиний серед найбільших банків за класифікацією НБУ, що має офіційну присутність в перспективній геосоціальній мережі Foursquare. Див. http://foursquare.com/pumbua.

Дотримуючись стратегії розвитку, ПУМБ відкрив свої офіційні представництва в соціальних мережах наприкінці 2011 року. Серед головних завдань такого кроку − зміцнення репутації банку і організація ефективної взаємодії з існуючими та потенційними клієнтами в тому середовищі, де їм найбільш комфортно спілкуватися. Вся активність ПУМБ в соціальних мережах проводиться під єдиним девізом «Твій фінансовий гід онлайн!». В спільнотах ведеться дискусія про фінансові послуги та продукти, які пропонує банк, про новини зі світу фінансів, а також даються поради щодо економії часу та примноження грошей.

Комплексна робота у соцмережах та форумах забезпечила банку перші місця і визнання у низці рейтингів. Так, за даними незалежного рейтингу Facebook-сторінок Advermap, з березня 2012 р. ПУМБ є № 1 за кількістю фанів в цій соціальній мережі серед українських банків. Станом на кінець травня в банку понад 7000 фанів (послідовників). При цьому за якістю присутності (залучення на пост) сторінка ПУМБ є лідером з моменту своєї появи у грудні 2011 року. А на даний момент за цим показником вона стабільно входить до ТОП-10 всіх сторінок українських компаній у Facebook.

ПУМБ використовує кращу практику в галузі й розвиває свої спільноти завдяки якісному контенту та спеціальним акціям, які банк проводить на своїх соцсторінках. Так, нещодавно в Facebook закінчилася активація, спрямована на підтримку загальнобанківської акції «Залізний депозит». В рамках Facebook-акції, що проводилася у квітні-травні 2012 року, розігрувався головний приз − iPad 2 з попередньо встановленим додатком для інтернет-банкінгу iPUMB, а також допоміжні призи − «залізні» флешки. З лютого 2011 р. на сторінці банку в Facebook впроваджена система лояльності «ПУМБ Awards», яка стимулює фанів до активного розвитку спільноти і підвищує їх залученість до обговорення новин банку, взаємні консультації і надання зворотного зв'язку про роботу банку. За підсумками місяця найбільш активних і корисних учасників спільноти банк нагороджує цінними призами.

Соціальні медіа є важливим джерелом інформації про якість послуг ПУМБ. Відгуки про ПУМБ в соцмережах і форумах вже неодноразово сприяли вдосконаленню роботи банку.

«Активна присутність ПУМБ в соціальних медіа у поєднанні з оновленою системою управління скаргами та пропозиціями дозволяють нам налагодити регулярний зворотний зв'язок і почути побажання існуючих та потенційних клієнтів, − коментує Костянтин Вайсман, голова правління ПУМБ. − Наші дії зміцнюють імідж ПУМБ як інноваційного та технологічного банку − Банку 2.0. Ми віримо, що накопичений соціальний капітал дозволить підвищити лояльність клієнтів, покращити їх залученість до розвитку ПУМБ й отримати важливу конкурентну перевагу в найближчому майбутньому».

«Одним з головних досягнень роботи ПУМБ в соціальних медіа є те, що користувачі соцмереж стали активно рекомендувати банк своїм друзям у Facebook, Twitter, а також блогах і форумах, − каже Юлія Собко, начальник управління зв'язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій ПУМБ. − За підсумками моніторингу ПУМБ стабільно входить в ТОП-3 банків за кількістю згадувань у соціальних мережах та форумах, і займає перше місце за співвідношенням позитивної/негативної тональності цих згадувань. Ми продовжимо роботу щодо збільшення кількості «адвокатів бренду» і будемо розвивати програми, спрямовані на підвищення лояльності наших послідовників».

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок