Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Зміна адреси відділення «РЦ в м. Дніпропетровськ»
09 червня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Повідомляємо, що з 28 травня 2012 р. ваше обслуговування буде здійснюватися за новою адресою: м. Дніпропетровськ, вул. Червона, 10.

Рішення про переміщення відділення ПУМБ «Регіональний центр в м. Дніпропетровськ» було прийнято Правлінням банку з метою підвищення ефективності філіальної мережі банку.

У зв’язку із зміною адреси відділення «Регіональний центр в м. Дніпропетровськ» працюватиме 25 травня 2012 р. в скороченому режимі - до 13:00 години. Для здійснення банківських операцій після 13:00 ви можете звернутись до найближчого з відділень Банку:

  • м. Дніпропетровськ, вул. Леніна, 1Б;
  • м. Дніпропетровськ, вул. Гагаріна, 133.

Приносимо свої вибачення за можливі незручності!

У разі виникнення запитань, будь ласка, звертайтеся до цілодобового Центру обслуговування клієнтів ПУМБ за телефоном 0 800 500 490 (безкоштовно з міського телефону в межах України).

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок