Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ − 20 років стійкого зростання
09 червня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

У 2012 році Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) відзначає своє 20-ти річчя. За роки своєї діяльності ПУМБ створив стійкий бізнес, який заснований на професійній команді, довірі клієнтів та партнерів, сучасних банківський технологіях, дієвій системі ризик-менеджменту, прозорих та відкритих бізнес-процесах і якісному сервісі.

«З самого початку своєї діяльності ПУМБ був у числі лідерів банківського ринку, − коментує Костянтин Вайсман, голова правління ПУМБ. − Ми першими почали складати фінансову звітність за Міжнародними стандартами бухгалтерського обліку, першими впровадили автоматизовану банківську систему та емітували власну платіжну карту. Завдяки підтримці акціонерів, професіоналізму співробітників, довірі клієнтів сьогодні ПУМБ − великий і надійний банк національного масштабу, банк, яким може пишатися Україна».

Сьогодні ПУМБ входить у десятку найбільших банківських установ країни за ключовими фінансовими показниками. ПУМБ є одним з ТОП-10 банків-лідерів з кредитування юридичних осіб та входить до ТОП-5 за обсягом валютообмінних операцій. Кількість корпоративних клієнтів ПУМБ перевищує 20 тис. компаній, а загальна кількість приватних клієнтів – 1,5 млн чоловік. Процесинговий центр ПУМБ обслуговує більш ніж 1,5 млн платіжних карт клієнтів ПУМБ (6-е місце в системі за даними НБУ) та 34 банків-партнерів.

«Згуртована робота команди, визнання клієнтів та довіра інвестиційної спільноти підтримували стійке зростання ПУМБ протягом 20 років, − коментує Ілля Архипов, голова Наглядової ради ПУМБ. − Зараз ми знаходимося на півдорозі до нашої мети − входження в п'ятірку найбільших банків України за ключовими фінансовими показниками. Ми продовжимо будувати успішний банк − передовий, ефективний, сучасний банк з кращою якістю продуктів та послуг, і відмінними фінансовими результатами».

ПУМБ постійно підвищує прозорість ведення бізнесу, здійснюючи своєчасне розкриття повної та достовірної інформації, у тому числі про своє фінансове становище та економічні показники. ПУМБ підготував річний звіт за 2011 р. згідно МСФЗ під назвою «20 років стійкого зростання», який підбиває підсумки діяльності банку за 2011 рік та висвітлює ключові досягнення банку з моменту його заснування в 1991 році.

Цього року банк підготував ряд ініціатив з метою зміцнення взаємовідносин зі всіма зацікавленими сторонами та підвищення фінансової грамотності в суспільстві. На сайті банку створена спеціальна сторінка Про банк/ПУМБ 20 років, де будуть регулярно анонсуватися майбутні заходи та проводитись реєстрація на найближчі події.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок