Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ виступає організатором, одним з андерайтерів і платіжним агентом випуску облігацій холдингу HarvEast
09 червня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) виступає організатором, андерайтером та платіжним агентом випуску облігацій сільськогосподарського холдингу HarvEast на суму 300 млн. грн. Емітентом облігацій є найбільше підприємство холдингу HarvEast − ДП "Ілліч-Агро Донбас", поручителями з випуску − три інших сільськогосподарські підприємства холдингу. Випуск облігацій зареєстровано в НКЦПФР 23 квітня 2012 р. Облігації випущені з метою поповнення оборотного капіталу холдингу. Разом з ПУМБ андерайтером виступає Dragon Capital, а спів-андерайтером Альтана Капітал.

Облігації випущені двома серіями: серія А обсягом 100 млн. грн. з терміном обігу 1,5 року (викуп не передбачений) і серія В обсягом 200 млн. грн. з терміном обігу 2,5 року (викуп через 18 місяців). Процентна ставка по серії А встановлена ​​на рівні 18% річних на весь період обігу облігацій, процентна ставка по серії В − на рівні 18% річних на 1-6 купонний періоди. Розміщення першої серії почнеться в травні 2012 року, другої серії − в червні 2012 року. Розміщення обох серій буде проходити на біржі ПФТС.

«У міжнародній практиці випуск облігацій є ефективним інструментом залучення капіталу для поповнення оборотних коштів, проте успіх випуску багато в чому залежить від стабільності фінансового ринку − коментує Дмитро Юргенс, заступник голови правління з інвестиційного бізнесу ПУМБ. − Ситуація на фінансовому ринку України з початку року стабілізувалася, інвестиційні настрої покращилися, що підтверджує активну участь на презентації випуску представників більшості великих банків, страхових та інвестиційних компаній. Ми впевнені у високому попиті на облігації холдингу HarvEast, оскільки це один з найбільш якісних емітентів облігацій на ринку України».

Нагадаємо, що в 2011 році ПУМБ також виступив спів-організатором випуску облігацій залізниць України на загальну суму 1,8 млрд. грн.

З питань купівлі облігацій холдингу HarvEast, будь ласка, звертайтеся до Департаменту цінних паперів ПУМБ за тел. (044) 231-70-53, 231-73-52.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок