Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ перевів усі філіали на єдиний код МФО
09 червня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

У період 20-22 квітня 2012 року Перший Український Міжнародный Банк (ПУМБ) успішно завершив перехід філіалів на єдиний код МФО банку 334851. Одномоментний перехід 10 філіалів, що не має аналогів в Україні, став результатом злагодженої роботи проектної команди та всіх профільних підрозділів банку протягом декількох останніх місяців. В результаті переходу на єдиний код МФО всі філії ПУМБ були реорганізовані в безбалансові відділення ПАТ «ПУМБ» «Регіональний центр». 

Реалізація даного проекту дозволила істотно оптимізувати модель управління зовнішніми та внутрішніми процесами ПУМБ, у тому числі створити основу для централізації ряду процесів. У свою чергу, клієнти отримали перевагу у вигляді швидкості проходження платежів та єдині тарифи при обслуговуванні.

Роботи з переходу на єдине МФО були сплановані таким чином, щоб основні необхідні заходи були виконані на стороні банку, що дозволило уникнути можливих незручностей для клієнтів. Протягом кількох місяців серед клієнтів банку проводилася інформаційна кампанія про перехід на єдиний МФО, яка дозволила їм завчасно провести роботу зі своїми контрагентами та підготуватися до вступу нових платіжних реквізитів в силу з 21 квітня 2012 року. Крім того, в найближчі 2 місяці (до 22.06.2012 р. включно), всі вхідні платежі будуть зараховуватися як за старими, так і за новими реквізитами.

«Для того щоб відповідати міжнародним стандартам ведення бізнесу та надавати сервіс найвищої якості, ПУМБ продовжує працювати над операційною ефективністю та оптимізує процеси й ресурси банку, − коментує Костянтин Вайсман, голова правління ПУМБ. − Проект з переходу філій на єдиний код МФО є одним із стратегічно важливих проектів для банку, адже спрямований на підвищення ефективності роботи з клієнтами, централізацію обліково-розрахункових функцій та оптимізацію процесу підготовки звітності для контролюючих органів».

Пропонуємо ознайомитися із списком нових найменувань (повних та коротких), які були надані колишнім філіям ПУМБ на трьох мовах (українська, російська, англійська).

Додаткову інформацію про перехід філій на єдиний МФО для приватних осіб і для юридичних осіб можна знайти на сайті ПУМБ.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок