Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Безадресні перекази через систему UNIStream
09 червня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

З 12 квітня 2012р. Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) надає послуги безадресних грошових переказів по міжнародній системі грошових переказів UNIStream. Крім того, знижено вартість послуг на відправку грошових переказів UNIStream за межі України.

При відправці безадресного переказу відправникові не потрібно заздалегідь обирати пункт одержання − достатньо вказати країну. Отримати грошовий переказ можна в будь-якому пункті системи UNIStream в межах країни, в яку переказ був відправлений.

Безадресні перекази UNIStream здійснюються між низкою країн СНД і далекого зарубіжжя: Росією, Вірменією, Білоруссю, Грузією, Казахстаном, Киргизстаном, Молдовою, Таджикистаном, Узбекистаном, Україною та Ізраїлем. Кількість учасників системи, що надають послуги безадресних переказів, стрімко збільшується.

UNIStream є провідною міжнародною системою термінових грошових переказів для фізичних осіб, яка об'єднує понад 250 000 пунктів обслуговування у майже 100 країнах світу. За даними НБУ в 2011 році за допомогою іноземних систем грошових переказів в Україну надійшло майже 6 млн грошових переказів на загальну суму 3,15 млрд. дол США. 13% від усіх надходжень припадає на систему UNIStream − 2-е місце серед всіх міжнародних систем переказів, що використовуються в Україні.

Відправити та отримати грошовий переказ UNIStream за найвигіднішими тарифами можна в доларах США, євро і російських рублях в будь-якій з 168 точок присутності ПАТ «ПУМБ» по всій території Україні.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок