Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Перший в Україні банківський додаток для Windows Phone
09 червня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) запускає мобільний додаток інтернет-банкінгу «ПУМБ online» для телефонів на платформі Windows Phone. У додатку iPUMB для смартфонів реалізовані всі функції інтернет-версії «ПУМБ online». iPUMB доступний для вільного завантаження у Windows Phone Marketplace.

«Розвиток інтернет-банкінгу є для ПУМБ пріоритетним напрямком, – сказав Костянтин Вайсман, голова правління ПУМБ. – Ми хочемо бути банком майбутнього – Банком 2.0. Тому постійно інвестуємо в розвиток онлайн-сервісів, щоб зробити їх максимально комфортними для всіх наших клієнтів, на будь-якому пристрої. Windows Phone – перспективна мобільна платформа, і ми віримо, що наші клієнти оцінять зручність та функціональність банкінгу з iPUMB».

Мобільний додаток iPUMB на базі Windows Phone надає клієнтам можливість користування всіма інструментами «ПУМБ online» у трьох мовних версіях – українській, російській та англійській. В iPUMB можна здійснювати банківські платежі, безкоштовно проводити операції між своїми рахунками, оформлювати депозити в режимі онлайн, самостійно керувати лімітами по платіжним картам, погашати кредити, поповнювати баланс рахунку мобільного телефону, а також здійснювати інші операції.

Використання iPUMB засновано на тих же принципах, що й «ПУМБ online»: під час кожної операції користувачу на телефон надходить повідомлення з разовим паролем, введення якого підтверджує транзакцію. Мобільні операції в iPUMB та «ПУМБ online» мають найвищий рівень захисту, який забезпечується сучасними технологіями, серед яких, наприклад, – міжнародний сертифікат безпеки Thawte.

«Кількість додатків для Windows Phone швидко зростає – щоденно в Windows Phone Marketplace з’являється біля 300 нових ігор та додатків. Збільшується й кількість українських розробок: їх число вже перевищило 100 та продовжує зростати. Зараз, зокрема, на Windows Phone Marketplace з’явився перший додаток, який пропонує повноцінну функціональність інтернет-банкінгу на цій мобільній платформі. Ми бачимо на цьому ринку великий потенціал як для українських розробників, так й для компаній, які ініціюють розробку додатків», – коментує Дмитро Шимків, генеральний директор «Майкрософт Україна».

Додаток iPUMB сертифікований Microsoft та розміщений у Windows Marketplace. Доступ до iPUMB можуть отримати всі користувачі «ПУМБ online». Це не потребує підписання будь-яких додаткових договорів: достатньо знайти iPUMB у Windows Marketplace та стандартним чином завантажити додаток iPUMB на смартфон. Для входу у додаток потрібно ввести свій логін та пароль входу до «ПУМБ online».
.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок