Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Поповнити рахунок в соцмережах ВКонтакте та Одноклассники тепер можна в ПУМБ online
09 червня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) розширює функціональність сервісу інтернет-банкінгу «ПУМБ online» та додає можливість поповнення балансу рахунку в популярних соціальних мережах «ВКонтакте» і «Одноклассники».

Згідно з дослідженням компанії InMind, що було проведене в лютому-березні 2012 року для Інтернет Асоціації України, більше 12 млн українців щоденно користуються інтернетом. При цьому соціальна мережа «ВКонтакте» за показником середньодобової долі аудиторії обійшла навіть пошукову систему Google. Середнє значення денної частки аудиторії «ВКонтакте» за місяць складає 68% користувачів інтернет (більше 8 млн чоловік), а «Одноклассники» − 40% (близько 5 млн чоловік).

Для поповнення рахунку необхідно авторизуватися в «ПУМБ online» та перейти до розділу «Оплата послуг», де потрібно вибрати опцію «Новий платіж/шаблон». Для оформлення платежу потрібно вказати дані, за якими користувач ідентифікується в соціальних мережах «ВКонтакте» (ID або адреса електронної пошти) або «Одноклассники» (адреса електронної пошти або телефон). Комісія за платіж відсутня. Особистий баланс користувача поповнюється протягом 5-10 хвилин.

Крім того, інтернет-банкінг «ПУМБ online» дозволяє клієнтам банку − власникам платіжних карт оплачувати рахунки за послуги мобільного та стаціонарного зв'язку, телебачення, послуги інтернет-провайдерів, оплачувати комунальні послуги, а також поповнювати платіжні картки членів своєї сім'ї, здійснювати платежі за товари та послуги.

У «ПУМБ online» можна працювати, використовуючи звичайний мобільний телефон. Спеціальна «легка» web-версія «ПУМБ online» дозволяє клієнту повноцінно працювати із сервісом не тільки за допомогою смартфону, але й з будь-якого мобільного телефону. Управляти особистими фінансами онлайн зручно навіть на телефоні з невеликим екраном та при невисокій швидкості передачі даних. Для входу в систему потрібно набрати в браузері свого мобільного телефону адресу https://online.pumb.ua.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок