Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ в топ-10 найбільш надійних банків за підсумками 2011 р.
09 червня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) став одним з лідерів рейтингу ІА "РБК-Україна" найбільш надійних банків України за підсумками минулого року. Під "надійністю" банку в рейтингу розумілася його здатність протистояти несприятливій ситуації виходячи з показників на 1 січня 2012 р. враховує відношення "поганих" кредитів банку до власного капіталу, його робота над такими кредитами, покриття операційних витрат доходами, достатність капіталу, ліквідність, і рівень процентних ставок по депозитах.

ІА "РБК-Україна" зазначає, що ПУМБ отримав найвищу оцінку експертів рейтингу, оскільки при найбільш динамічному розвитку (банк посів перше місце у відповідному рейтингу РБК-Україна), ПУМБ тримає всі показники надійності збалансованими.

«Надійність − одна з ключових цінностей ПУМБ, − сказав Костянтин Вайсман, голова правління ПУМБ. − Незважаючи на складну кон'юнктуру ринку в 2011 році ПУМБ вдалося посилити свої позиції в банківській галузі. Ми будуємо фінансово стійкий банк, банк з хорошою структурою балансу, диверсифікованим кредитним і депозитним портфелем, оптимальним співвідношенням витрат і доходів, і збалансованим географічним покриттям».

У рейтингу брали участь банки з перших трьох груп за класифікацією НБУ - найбільші (банки з активами понад 15 млрд грн), великі (5-15 млрд грн) і середні.

Ознайомитися з повною версією рейтингу можна на сайті ІА "РБК-Україна".

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок