Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Олімпійська акція від ПУМБ та Visa
09 червня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) та платіжна система Visa розпочинають акцію «До Лондона на Олімпійські ігри 2012 – разом з Visa!». Розраховуйтесь карткою Visa з 1 березня до 31 травня 2012 року та вигравайте одну з трьох подорожей до Лондона на Олімпійські ігри 2012 або інші чудові призи, серед яких 200 шкіряних та 400 спортивних сумок.

Для участі в акції необхідно мати платіжну картку Visa, емітовану ПУМБ, та здійснити хоча б одну операцію з оплати товарів чи послуг у торгово-сервісних мережах, пристроях самообслуговування або з використанням Інтернет, включаючи поповнення рахунку номерів мобільних телефонів, сплату комунальних платежів та інші послуги.

Крім того, клієнти ПУМБ щомісячно беруть учать в розіграші 10 сертифікатів на отримання грошової винагороди у розмірі 500 грн. Для участі в розіграші необхідно здійснити за допомогою платіжної картки Visa як мінімум 2 транзакції у торгово-сервісних підприємствах на загальну суму як мінімум 300 грн. по одній картці у місяць.

Будь ласка ознайомитись з детальною інформацією про правила проведення розіграшів грошових сертифікатів серед клієнтів ПУМБ тут: Правила проведення акції.

Ознайомитись із умовами акції від МПС Visa можна тут: http://visa.com.ua/olympics/

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок