Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ – найбільш динамічний банк за підсумками 2011 р.
09 червня 2012

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) став лідером рейтингу ІА "РБК-Україна" найбільш динамічних банків за підсумками минулого року. У рейтингу брали участь банки з перших двох груп за класифікацією НБУ − найбільші (банки з обсягом активів понад 15 млрд грн) та великі (5-15 млрд грн).

ПУМБ продемонстрував значний приріст активів та поліпшення фінансових результатів за підсумками 2011 року. ІА "РБК-України" відзначає, що високі показники досягнуті завдяки завершенню в середині минулого року об'єднання з "Донгорбанком", а також активній політиці розвитку, яка дозволила банку показати за підсумками року зростання активів на 16,7 млрд грн (+92%) .

«У 2011 році ПУМБ значно посилив свої позиції в банківській галузі, поліпшив ключові фінансові показники та увійшов в топ-10 лідерів ринку, зайнявши 8 місце за активами. Зростання було як органічним, за рахунок зростання бізнесу й пропозицій нових продуктів та послуг клієнтам, так і неорганічним − за рахунок злиття з Донгорбанком. В результаті ПУМБ став більшим, надійним та ефективним. Ми послідовно покращуємо наші фінансові показники, перевищивши результат попереднього року по прибутку та істотно поліпшивши їх якість з точки зору операційної ефективності. Все це свідчить про те, що ПУМБ продовжує успішно реалізовувати свою стратегію і рухатися до наміченої мети − входження в ТОП-5 фінінститутів Україні», − сказав Костянтин Вайсман, голова правління ПУМБ.

Ознайомитися з повною версією рейтингу можна на сайті ІА "РБК-України".

Новини банку

arrow