Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ уклав угоду з німецьким AKA Bank
09 червня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

ПУМБ і AKA Ausfuhrkredit-Geselschaft m.b.H. (AKA Bank, Франкфурт-на-Майні, Німеччина) підписали договір про співпрацю в сфері торгового фінансування. Угода передбачає можливість короткострокового до 1 року, середньострокового 1-2 роки і довгострокового 3-5 років (покритих страховкою експортно-кредитних агентств - ЕКА) фінансування імпортних контрактів клієнтів ПУМБ з німецькими та австрійськими виробниками виробничого устаткування, товарів та послуг.

Фінансування під гарантії ЕКА високо затребуване клієнтами ПУМБ, оскільки дозволяє:
  • залучати фінансування під інвестиційні проекти за ставками нижчими, ніж по кредитах (вартість такого фінансування в Україні на сьогодні складе 8-9% річних в доларах США чи євро);
  • отримувати позикові ресурси на строк до 5 років;
  • відстрочити видачу кредиту до моменту відвантаження обладнання, а також отримати пільговий період з погашення тіла кредиту на термін в межах 6-12 місяців з моменту видачі такого кредиту;
  • практично до нуля звести ризик постачання неякісного або не відповідаючого умовам контракту товару;
  • уникнути порушення вимоги валютного контролю по перевищенню 180 днів від дати платежу продавцеві при фінансуванні 100% контракту, тому що гроші сплачуються безпосередньо за рахунок коштів іноземного банку і кордон з України не перетинають.

«Торговельне фінансування за участю німецького AKA Bank дозволить національним виробникам провести модернізацію основних виробничих фондів, а також дасть їм доступ до отримання високотехнологічного обладнання. Це допоможе розширити асортимент виробленої продукції, знизити собівартість та вийти на нові ринки збуту, що матиме позитивний вплив на розвиток економіки нашої країни», − повідомив Олексій Волчков, заступник голови правління з корпоративного бізнесу ПУМБ.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок