Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Наглядова Рада ПУМБ призначила Сергія Черненко на пост фінансового директора банку (СFO)
09 червня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Наглядова Рада Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) прийняла рішення про призначення Сергія Черненко на посаду першого заступника голови правління-фінансовий директор (CFO) ПУМБ з 6 лютого 2012 року.

У сферу відповідальності пана Черненко будуть входити питання стратегічного планування розвитку банку, організація управління фінансовими ресурсами, бюджетування і контроль ключових показників ефективності банку.

«Призначення Сергія Черненко, досвідченого топ-менеджера, який дуже добре знає ПУМБ, на посаду СFO допоможе нам реалізувати фінансову стратегію, а управлінські якості Сергія Черненко − відкритість, вміння згуртувати команду та мотивувати її − допоможуть нам досягти чудових результатів», − прокоментував призначення Костянтин Вайсман, Голова Правління ПУМБ.

«Я вдячний Наглядовій раді за надану мені довіру. Я вірю в ПУМБ, й сприймаю це призначення як ще одну можливість довести, що наша команда зможе вивести банк на принципово новий рівень, в тому числі і в управлінні фінансовою ефективністю», − сказав Сергій Черненко.

З квітня 2011 р. Сергій Черненко є першим заступником голови правління ПУМБ і в сферу його відповідальності входить ризик-менеджемент банку.

Пан Черненко пов'язав свою кар'єру з ПУМБ більше 10 років тому, приєднавшись до команди молодих фахівців банку в ролі ризик-менеджера відразу після закінчення Донецького Державного Технічного університету. Сергій Черненко досяг значних результатів, займаючись управлінням ринковими, операційними та кредитними ризиками банку, а також збором простроченої заборгованості. Серед його досягнень можна відзначити побудову внутрішньобанківської структури збору заборгованості в корпоративному і роздрібному сегментах.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок