Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Обіг мережі POS-терміналів ПУМБ виріс більш ніж в 2 рази
09 червня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Мережа POS-терміналів Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ), четверта за розміром в Україні, за підсумками 2011 року зросла на 21%, на 1063 пристрої та станом на 1 січня 2012 р. включає 6012 пристрої.

Обіг мережі збільшився більш ніж в 2 рази у порівнянні з 2010 роком і досяг понад 197 млн ​​дол США. Чистий комісійний дохід ПУМБ за 2011 рік виріс на 77%.

Сьогодні до мережі банку підключені продуктові супермаркети, АЗС, магазини побутової техніки, ресторани, магазини одягу та взуття, магазини косметики, магазини будівельних матеріалів, безмитні магазини Duty Free, авіакомпанії, аеропорти та готелі. Найбільша кількість терміналів встановлена у Київській, Дніпропетровській, Донецькій, Одеській, Харківській, Львівській областях та АР Крим.

«Послуги торговельного еквайрингу є одним з ключових напрямків роздрібного бізнесу ПУМБ, оскільки дозволяють підвищити можливості безготівкових розрахунків держателів платіжних карт ПУМБ. Ми пов'язуємо успішну роботу в минулому році з підвищенням якості обслуговування клієнтів: зниженням термінів установки POS-терміналів, числа інцидентів та часу на їх усунення, а також забезпеченням високої безпеки безготівкових розрахунків. У 2011 році ПУМБ першим серед українських банків знову підтвердив відповідність своєї системи безпеки операцій з платіжними картами міжнародним стандартам PCI DSS», - прокоментував Дмитро Крепак, заступник голови правління з роздрібного бізнесу ПУМБ.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок