Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Оплата комунальних платежів тепер в ПУМБ Online
09 червня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Система інтернет-банкінгу ПУМБ дозволяє клієнтам банку - власникам платіжних карт оплачувати рахунки за послуги мобільного та стаціонарного зв'язку, телебачення, послуги інтернет-провайдерів, а також поповнювати платіжні картки членів своєї сім'ї, здійснювати платежі за товари та послуги. Сьогодні ПУМБ розширює функціонал сервісу Інтернет-банкінгу ПУМБ Online та додає функцію оплати комунальних послуг у місті Києві.

«Інтернет-банкінг є одним з пріоритетних напрямків розвитку сервісів банку, тому ми постійно розширюємо можливості ПУМБ online, додаючи необхідні користувачу функції. Платежі можливо здійснювати в автоматичному режимі, що дозволяє не замислюватися про можливе прострочення платежу», - говорить Дмитро Крепак, Заступник Голови Правління з роздрібного бізнесу ПУМБ.

На даний момент для оплати доступні комунальні послуги для мешканців міста Києва і міста Маріуполя, але найближчим часом перелік міст, де буде доступний цей сервіс, буде розширено.

Раніше була запущена в експлуатацію мобільна версія сервісу інтернет-банкінгу ПУМБ online. На сьогоднішній день це єдиний повнофункціональний сервіс інтернет-банкінгу в Україні, який був оптимізований для роботи на більшості мобільних телефонів. Спеціальна «легка» web-версія ПУМБ online дозволяє клієнту повноцінно працювати з сервісом не тільки за допомогою смартфона або комунікатора, але і з будь-якого мобільного телефону. Управляти особистими фінансами онлайн тепер зручно навіть на телефоні з невеликим екраном і при невисокій швидкості передачі даних (GPRS / EDGE / WAP).

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок