Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Отримайте ще більше винагород за рекомендації друзям оформити продукти ПУМБ
20 лютого 2023
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Акція «Запроси друга» надає нові можливості. Отримуйте ще більше винагород. Адже запросити до участі в Акції відтепер можна друзів, які також є клієнтами ПУМБ. Рекомендуйте їм кредитку «всеМОЖУ Online» або кредит готівкою «всеЯСНО» на вибір.

Також всім друзям, що не є клієнтами ПУМБ, Ви можете продовжувати рекомендувати на вибір дебетову картку «всеКАРТА» та кредитку «всеМОЖУ Online».

У будь якому випадку, за кожний оформлений продукт та виконання всіх умов Акції, Ви та Ваш друг отримаєте грошову винагороду*.

Умови участі в Акції:

1. Порекомендуйте другу відкрити картку «всеМОЖУ Online» чи «всеКАРТА» в гривні, якщо він не є клієнтом ПУМБ.
Або відкрити кредит готівкою «всеЯСНО» або картку «всеМОЖУ Online», якщо друг є клієнтом ПУМБ.
Для цього у мобільному додатку ПУМБ Online на вкладці «Більше» оберіть пункт меню «Запросити друга» та перешліть запрошення, створене в цьому розділі, через зручний месенджер обраному другу.

2. Для отримання винагороди за відкриття «всеКАРТА» або «всеМОЖУ Online», у період 35 календарних днів з моменту відкриття картки за запрошенням, необхідно здійснити оплату нею від 100 грн за товари або послуги. Розрахунок можна зробити в тому числі за оплату комунальних послуг або поповнення мобільного телефону через ПУМБ Online.
Винагорода за кредит готівкою «всеЯСНО» нараховується одразу після його оформлення та не потребує виконання інших додаткових умов.

Ви можете запрошувати необмежену кількість друзів до участі в Акції та отримувати винагороду за кожного з них.

*З суми винагороди утримуються податки та збори у розмірі 19,5%.

Офіційні правила Акції

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок