Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ ініціює новорічний збір на прифронтову операційну
23 грудня 2022
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Щороку ми вітаємо близьких банку людей та обмінюємось подарунками. Цьогоріч ми хочемо об’єднати наші зусилля та замість подарунків зробити спільну добру справу. ПУМБ робить перший внесок – 3 мільйони гривень і закликає українців приєднатися, щоб зробити нашим захисникам цінний дарунок на зимові свята – закупити хірургічне обладнання для прифронтової лікарні.

Наразі військові хірурги в прифронтових шпиталях цілодобово оперують поранених. Від сюжетів зі сходу та півдня України стигне в жилах кров чи закипає від люті. Операційних не вистачає. У важкопоранених немає часу чекати.

«Ми віримо, допоки людина жива – є шанс її врятувати. І щоб дати шанс на життя ще 150 пораненим щомісяця, ПУМБ відкриває збір на придбання хірургічного обладнання для лікарні, що є найближчою до пекельної ділянки фронту оперативного командування «Південь» і першою приймає поранених, військових та цивільних. Наш надійний партнер у проєкті – Благодійний фонд Сергія Притули. Наша спільна мета – 6 мільйонів гривень. ПУМБ перераховує 3 мільйони гривень і запрошує клієнтів, співробітників, партнерів і друзів приєднатися, щоб закрити збір до Нового року. Ми разом можемо все!», – наголосив Голова Правління ПУМБ Сергій Черненко.

Долучайтеся до збору за посиланням: www.pumbdonation.com.ua

До 10 січня 2023 ми маємо зібрати разом ще 3 000 000 гривень, що перетворяться на комплект обладнання для проведення невідкладних операцій. Ддопоможемо хірургам рятувати тих, чия сміливість стає нашою незламністю, а відданість – вірою в перемогу.

З самого початку війни ПУМБ разом з українцями підтримує наших захисників. Збройні сили України не зупиняються і ми також. Наші з вами донати рятують життя і наближають перемогу.

В 2023 все буде Україна!

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок