Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ повертається до Херсону
13 грудня 2022
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

З 12 грудня 2022 ПУМБ відновлює роботу відділення банку у Херсоні. “Ми повернулися до Херсону, повернули команду, підключили генератори і Starlink та готові знову допомагати херсонцям вирішувати їхні щоденні фінансові питання. Зараз клієнти можуть зняти готівкові кошти, поповнити рахунок, зробити платежі, погасити кредит та отримати консультацію щодо банківських послуг. Банк відновив роботу максимально швидко, як тільки отримав безпекові та інфраструктурні дозволи від військової адміністрації», -  коментує Наталія Косенко, заступник голови правління ПУМБ.

Відділення працює з 08.30 до 14.00 за адресою: проспект Ушакова, 58. Субота та неділя - вихідні дні. У випадку зміни режиму комендантської години, буде змінюватися і режим роботи відділення. Також, відділення не працюватиме під час повітряної тривоги. 

ПУМБ вже працює над відкриттям інших відділень та відновленням роботи банкоматно-термінальної мережі на деокупованих теріторіях. Ознайомитися з актуальним переліком відділень, які працюють саме сьогодні можна тут. Дані щодо роботи відділень ПУМБ оновлюються щодня.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок