Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Проєкт «Ми однієї крові» за ініціативи ПУМБ зібрав 2 мільйони гривень на порятунок українців
05 грудня 2022
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Соціальний проєкт «Ми однієї крові», ініційований ПУМБ, встиг полюбитися українцям та знайшов місце в їхніх серцях і гардеробах. Настільки, що станом на кінець листопада зібрав 2 мільйони гривень, котрі були передані до громадських організацій ДонорUA та «Агенти крові» для доставки крові в гарячі точки та закупівлі кровоспинних засобів для українських захисників.

Попри складні випробування, якими відзначився цей листопад для України, наші співгромадяни не припиняють вірити в перемогу і докладати максимум зусиль для її наближення. Так, завдяки українцям, що замовляють патріотичні речі з влучними гаслами та актуальними мемами, які закарбовують нашу незламність, організаторам проєкту вдалося зібрати значну суму — 2 000 000 грн.

Рекордні на сьогодні для проєкту кошти вже перераховані партнерським організаціям для підтримки донорства, забезпечення ЗСУ кровоспинними засобами тактичної медицини та доставки компонентів крові для українських військових і цивільних в регіони, де тривають бойові дії. 

Зібрана сума передана на:

  • 24 доставки крові в гарячі точки. Одна така поїздка рятує майже 1000 життів.
  • 240 кровоспинних бинтів
  • 253 оклюзійні наліпки
  • 350 кровоспинних джгутів-турнікетів
  • 210 компресійних бандажів

Окрім того, місія соціальної ініціативи «Ми однієї крові» – популяризація донорства крові в Україні. Проєкт уже об’єднав навколо себе 457 донорів та невпинно нагадує про необхідність у постійній здачі крові, адже одна донація рятує три життя. Це надважливо, коли нашим воїнам доводиться боротися за кожен метр української землі. І це збільшує потребу у донорській крові — необхідно створити такий запас, аби кожен, хто її потребує, отримував невідкладно.

Втім, у листопаді ми святкували не лише рекордну суму донатів, але й таке довгоочікуване звільнення Херсона. З цієї нагоди команда проєкту створила особливий пам’ятний шеврон у вигляді «того самого» кавуна. А вже найближчим часом проєкт обіцяє презентувати святкові худі, що повністю відображають настрій кожного українця, та особливі шеврони, що стануть у пригоді кожному в умовах тотального знеструмлення на вулицях українських міст.

Важливо, що в кожну річ вкладені не лише патріотичний заклик та соціальна складова, але й частинка турботи — безкоштовна доставка від логістичного партнера проєкту «Нова пошта» до будь-якого відділення чи поштомату в Україні.

Замовити патріотичний мерч, що рятує життя та підіймає бойовий дух українців, можна на сайті lifesavingmerch.com.ua.

«Ми однієї крові» — соціальна ініціатива, яка рятує життя наших військових та поранених цивільних, підтримує вітчизняний бізнес, просуває патріотичний арт, розвиває культуру донорства в Україні. Благодійний мерч створено в партнерстві банком ПУМБ, 2 громадськими організаціями, 6 українськими виробниками та 5 ілюстраторами. Половину вартості кожного замовлення ПУМБ перераховує громадським організаціям ДонорUA та «Агенти крові».

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок