Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Онлайн-відкриття рахунку ФОП у ПУМБ з ідентифікацією через застосунок Дія!
07 листопада 2022
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) продовжує розвивати дистанційні канали та сервіси для бізнес-клієнтів. Відтепер фізичні особи-підприємці мають змогу віддаленого відкриття рахунку в інтернет-банкінгу та мобільному додатку «ПУМБ Digital Business» за допомогою застосунку Дія.

Процес повністю автоматизований та не займає багато часу. Вже через 5 хвилин підприємець матиме доступ до свого нового рахунку у ПУМБ.

Усе, що необхідно зробити – завантажити на смартфон мобільний додаток «ПУМБ Digital Business»,  (Android або іOS) або пройти реєстрацію на сайті DIGITAL ПУМБ. Встановлений застосунок Дія з доступними цифровими копіями документів (ID- карткою або закордонним паспортом) допоможе пройти швидку ідентифікацію без жодних паперів.

У період воєнного стану дистанційні канали обслуговування та сервіси ПУМБ у черговий раз довели свою зручність та мобільність використання. Без відвідування відділень банку вони дозволяють клієнтам вирішувати щоденні фінансові питання 24/7 з будь-якої точки України та світу, економлячи не тільки час, але й турбуючись про їх безпеку.

Разом із відкриттям рахунку у ПУМБ підприємці одразу отримують доступ до особистого кабінету «ПУМБ Digital Business» з можливостями: 

  • Легко відправляти платежі та переказувати кошти на особисту карту 24/7;
  • Замовляти та переглядати банківські продукти онлайн для бізнесу;
  • Використовувати інтегровані сервіси, що значно полегшують ведення підприємницької діяльності;
  • Та навіть оформлювати спеціальний онлайн-кредит для ФОП «всеБІЗНЕС» у розмірі до 500 тис грн. 
Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок