Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Проєкт «Ми однієї крові» за ініціативи ПУМБ продовжує рятувати життя: вже зібрано 1,6 мільйона гривень
04 листопада 2022

Патріотичний мерч «Ми однієї крові», створений за ініціативи ПУМБ, допомагає збирати кошти на  доставку крові в гарячі точки та закупівлю кровоспинних засобів для захисників України. Станом на кінець жовтня банк перерахував 1 600 000 грн у громадські організації ДонорUA та «Агенти крові» для порятунку життів.

Завдяки українцям, котрі завзято підтримують ініціативу, замовляють речі українського виробництва з яскравими патріотичними принтами, що підсилюють віру в перемогу, організаторам проєкту вдалось зібрати вагомий донейт у 1 600 000 грн.

Ця вражаюча сума вже була перерахована партнерським організаціям, які перетворили абстрактну цифру на медичну допомогу українським воїнам та цивільним людям прямо зараз. Зібрані кошти були витрачені на:

• 20 доставок крові в гарячі точки (одна така поїздка рятує приблизно 1000 життів);
  • 120 кровоспинних бинтів;
  • 253 оклюзійні наліпки;
  • 350 кровоспинних джгутів-турнікетів;
  • 210 компресійних бандажів.

Крім того, соціальна ініціатива вже об’єднала 313 донорів. Українці як самостійно здають кров у центрах крові, так і команда проєкту організовує виїзні дні донора в компаніях.

Окрім промовистих худі, бомберів та стильних аксесуарів, розроблених за участю українських художників та польського фотографа й ілюстратора, хітами проєкту стали ексклюзивні айтеми для розіграшу з підписами справжніх українських супергероїв — Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та начальника Головного управління розвідки України Кирила Буданова.

І це ще не все. Команда «Ми однієї крові» готує ще більше сюрпризів для своїх прихильників. Серед них — «кровоспинний» мерч замість традиційного корпоративного, створений для українських компаній та підприємств.

Важливо, що в кожну річ вкладені не лише патріотичний заклик та соціальна складова, але й частинка турботи — безкоштовна доставка від логістичного партнера проєкту «Нова пошта» до будь-якого відділення чи поштомату в Україні.

Замовляйте мерч, яким можна пишатися, у каталозі на сайті lifesavingmerch.com.ua. І пам'ятайте, що саме ваше замовлення може врятувати чиєсь життя!

«Ми однієї крові» — соціальна ініціатива, яка рятує життя наших військових та поранених цивільних, підтримує вітчизняний бізнес, просуває патріотичний арт, розвиває культуру донорства в Україні. Благодійний мерч створено в партнерстві з банком ПУМБ, 2 громадськими організаціями, 6 українськими виробниками та 5 ілюстраторами. Половину вартості кожного замовлення ПУМБ перераховує громадським організаціям ДонорUA та «Агенти крові».

Новини банку

arrow