Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

День захисників і захисниць України: ПУМБ підтримав героїв на 77 мільйонів
14 жовтня 2022
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

ПУМБ забезпечує необхідним українських захисників з перших днів війни і вже скерував на потреби воїнів понад 77 млн грн. Це підтримка тактичним одягом та взуттям, бронежилетами та шоломами, автомобілями та квадрокоптерами, радіостанціями та тепловізарами, аптечками та пальним. 40% броньованих машин банку захищають країну. 120 пумбівців боронять незалежність України.

За 8 місяців війни ПУМБ скерував понад 77 мільйонів гривень на підтримку підрозділів ЗСУ, ТрО, ДСНС, Нацполіції, Нацгвардії, ГУР та СБУ. За кожною з понад сотні заявок на допомогу своя історія, героїчна й нелегка.

Банк оперативно реагує на потреби захисників: якщо спочатку дуже потрібні були шоломи та бронежилети, пізніше - тепловізори та квадрокоптери, то наразі - теплий військовий одяг, печі для опалювання та приготування їжі, грілки для рук і ніг. Сьогодні також нагальна потреба наших Збройних сил у високоточному озброєнні. Тому ПУМБ приєднався до загальнонаціонального збору на дрони-камікадзе, який провів Фонд Сергія Притули, задонатив 1 мільйон грн.

Серед партнерів ПУМБ у підтримці ЗСУ як відомі благодійні фонди, такі як KSE Foundation і Сергія Притули, так і маленькі волонтерські організації, і всі разом ми робимо одну велику важливу справу.

Постійна потреба українських воїнів – кровоспинні засоби тактичної медицини та компоненти крові у гарячих точках. Тому ПУМБ ініціював спільний проєкт з 6 виробниками, 4 ілюстраторами, логістичною компанією і громадськими організаціями  ДонорUA та «Агенти крові». За три місяці ініціатива із замовлення патріотичного мерчу «Ми однієї крові» зібрала 1 мільйон грн, а це 513 кровоспинних засобів тактичної медицини для військових та 13 доставок компонентів крові в гарячі точки для захисників та мирних, кожна така доставка — це тисячі врятованих життів. Понад 120 українців стали донорами.

Наближувати перемогу ПУМБ постійно допомагають і наші клієнти. З початку війни ПУМБ організував можливість швидкого переказу будь-якої суми без комісії на підтримку нашої армії через всі канали банку. Українці через ПУМБ перерахували понад 304 млн грн на потреби ЗСУ та гуманітарну підтримку.

Як первинний дилер наш банк запустив сервіс з продажу військових ОВДП, випуск яких ініційовано Міністерством фінансів України для підтримки бюджету України шляхом інвестування. Загальна сума інвестицій 840 клієнтів банку, фізичних та юридичних осіб, у військові облігації склала понад 446 млн грн, 5 млн дол. США та 849 тис. євро.

А ще ПУМБ – партнер благодійної акції НБУ «Смілива гривня». З 1 серпня до 31 жовтня по всій Україні триває збір монет для їх мобілізації на фронт. За два місяці акції «Смілива гривня» українці разом зібрали понад 1,6 млн грн. Через відділення ПУМБ передано у монетах і перераховано на спецрахунок НБУ для підтримки ЗСУ понад 340 тисяч гривень.

Шана всім, хто підтримує наших воїнів і захищає країну!
Слава Україні! Героям слава!

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок