Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Проєкт «Ми однієї крові» за ініціативи ПУМБ набирає обертів: зібрано перший мільйон для порятунку життів
06 жовтня 2022
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

«Ми однієї крові» – соціальна ініціатива, яка рятує життя наших військових та поранених цивільних, підтримує вітчизняний бізнес, просуває патріотичний арт, розвиває культуру донорства в Україні. Благодійний мерч створений  у партнерстві з банком ПУМБ, двома громадськими організаціями, 6 українськими виробниками та 5 ілюстраторами. Половину вартості кожного замовлення ПУМБ перераховує ДонорUA та «Агенти крові» для доставки компонентів крові в гарячі точки й закупівлі кровоспинних засобів українським воїнам.

Замовляючи патріотичний мерч, кожен та кожна може приєднатися до спільноти тих, у кого в жилах вирує свобода, та допомогти рятувати життя тих, хто проливає за неї свою кров на війні.

На початок жовтня ініціатива зібрала вже 1 млн гривень. Завдяки усім українцям, які замовили мерч «Ми однієї крові», проєкт вже допоміг та ще допоможе врятувати тисячі життів.

Що ж стоїть за цією цифрою?

  • 140 кровоспинних джгутів-турнікетів, 253 оклюзійні наліпки та 120 кровоспинних бинтів вже передала на фронт або замовила ГО «Агенти крові». Масивна кровотеча – це найпоширеніша та найчастіша причина загибелі в зонах бойових дій. Зупинити кров – врятувати життя.
  • 13 доставок компонентів крові здійснила ГО ДонорUA. Кожна доставка – це можливість зробити переливання тисячі реципієнтів.

Перший зібраний мільйон – це не фінальний результат, а лише одна зі сходинок проєкту. Ініціатива набирає обертів, об’єднуючи дедалі більше тих, хто прагне рятувати життя українців.

«Ми однієї крові» продовжує просувати донорство крові. Так, минулого місяця завдяки волонтерам «Агентів крові» майже тисяча людей здали кров та отримали на знак подяки знижку на замовлення мерчу. Платформа ДонорUA залучила 120 нових донацій.

Збагачується і колекція айтемів та ілюстрацій. Лінійка худі поповнилася моделями зі змінними шевронами та новим дизайном з промовистою роботою польського фотографа й ілюстратора Alek Małachowski.  

Дедалі більше українців замовляють мерч «Ми однієї крові». Адже це стало ще зручніше. Усі моделі можна знайти в каталозі на сайті lifesavingmerch.com.ua. А логістичний партнер проєкту «Нова пошта» доставляє замовлення власним коштом до будь-якого відділення чи поштомату в Україні.

Тож долучайтеся. Замовляйте мерч, що рятує життя, й носіть його з гордістю!

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок