Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Понад 1,6 млн гривень у монетах – сміливий внесок у перемогу
04 жовтня 2022
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

За два місяці акції «Смілива гривня» українці разом зібрали понад 1,6 млн грн. Через відділення ПУМБ передано у монетах і перераховано на спецрахунок НБУ для підтримки ЗСУ понад 340 тисяч гривень.

Якнайшвидша перемога України – мрія кожного українця. Щоб ця мрія стала реальністю, українці щодня докладають неймовірних зусиль. Хтось – на фронті, хтось – у тилу, підсилюючи наші Збройні сили України. За два місяці благодійної акції «Смілива гривня» зібрано понад 1,6 млн гривень монетами. Мобілізоване військо монет буде відправлене Національним банком України на допомогу українським воїнам. Сміливі гривні перетворюються насамперед на військову амуніцію, зброю, ліки, харчування для наших захисників.

За цей час майже 1,5 тисячі навчальних закладів та колективів організацій зареєструвалися для участі в акції. Основними благодійниками акції є діти, які також прагнуть зробити свій внесок у перемогу та допомогти нашим воїнам на фронті. Також українці долучаються до акції цілими містами. У Кропивницькому на день міста мешканці зібрали понад 200 кг монет. І це лише один із тисячі яскравих прикладів того, як українці завзято збирають кошти на допомогу армії.

Благодійна акція триває до 31 жовтня. А отже, ще є час відправити свої монетки на фронт. Закликаємо долучатися та нагадуємо умови акції: ініціатива передбачає збір монет номіналами 10, 50 копійок, а також 1, 2, 5 та 10 гривень. Крім того, є можливість здати і неплатіжні монети номіналами 1, 2, 5, 25 копійок. Їх можна вкинути до скриньок у відділеннях банку ПУМБ. Інформація щодо роботи відділень оновлюється щодня https://about.pumb.ua/map . Якщо маєте велику кількість монет, краще приносити їх до відділень відсортованими за номіналами для пришвидшення процесу перерахунку монет.

Детальніша інформація про благодійну ініціативу за посиланням: https://promo.bank.gov.ua/brave-hryvnia/

#СміливаГривня

Будьте сміливими – відправляйте ваші монети на фронт!

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок