Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Соціальний проєкт «Ми однієї крові» за ініціативи ПУМБ зібрав 600 тисяч гривень на закупку такмеду для захисників і доставку крові в гарячі точки
08 вересня 2022
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Соціальний проєкт «Ми однієї крові» – це масштабна співпраця  банку ПУМБ, логістичної компанії Нова пошта, громадських організацій «ДонорUA» та «Агенти крові», 6 відомих українських виробників та 4 ілюстраторок. Благодійний патріотичний мерч рятує життя українців та підтримує український бізнес.

Усі речі та аксесуари створені тільки українськими виробниками – Harvest, Twins Store, Seven mountains, OHUENO, Griffon Socks та «Авіація Галичини». Кожне нове замовлення – це підтримка бізнесу та вливання фінансової крові в українську економіку.

До дизайну мерчу долучились українські ілюстраторки – Sandra Ruth, Anastreela, Maliunok та Пилюшенко Катерина, чия творчість підтримує віру українців в перемогу. Замовляючи мерч, кожен зможе навзаєм підтримати митців та український арт.

Половину вартості кожного замовлення ПУМБ перераховує громадським організаціям ДонорUA та «Агенти крові». Зібрані кошти спрямовуються на забезпечення потреб у донорській крові, доставку компонентів крові до гарячих точок та закупівлю засобів тактичної медицини для українських воїнів.

За два місяці ініціатива зібрала 600 тисяч гривень, і ці гроші вже рятують життя. Завдяки ним:

  • «ДонорUA» робить вісім доставок крові в гарячі точки. Кожна доставка рятує близько тисячі життів.
  • «Агенти крові» замовили 140 джгутів-турнікетів та 253 оклюзійні наліпки для військових. Втрата крові – це найчастіша причина смерті на полі бою, тож турнікети і наліпки мають бути в кожній тактичній аптечці.

Окрім того, кампанія «Ми однієї крові» ініціювала близько 100 нових кроводач через систему «ДонорUA». Одна донація крові може врятувати три життя. Проєкт триває й продовжує збирати кошти та підтримувати донорство.

Українці можуть підтримати проєкт, зареєструвавшись на платформі «ДонорUA» та здавши кров у донорських центрах. Кожен донор отримує 25% знижки на мерч. Дізнатися, як здати кров та отримати знижку, можна за посиланням.

Дізнатися більше про проєкт і замовити мерч можна тут: https://www.instagram.com/lifesavingmerch та www.facebook.com/lifesavingmerch
Доставка по Україні за кошт Нової пошти.

Замовляйте мерч, що рятує життя, і носіть його з гордістю!

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок