Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Зміни у тарифах всеКАРТА
09 серпня 2022
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

З 10 вересня ПУМБ змінює тарифи на зняття в касі банку готівки у валюті (USD/EUR/GBP/PLN) з дебетних карток всеКАРТА. Відтепер, власники дебетових карток всеКАРТА  під час зняття в касі банку готівки у валюті  USD/EUR/PLN/GBP сплачуватимуть 1% комісії.

Банк був змушений ввести комісію за зняття готівки у валюті в касі банку через збільшення вартості обслуговування готівкової валюти.  Водночас, для клієнтів, які стабільно зберігають гроші в ПУМБ діятимуть пільгові умови. Якщо протягом календарного місяця сумарно на поточних та депозитних рахунках клієнта в валюті рахунку щоденно знаходилось не менше 500 USD/EUR/PLN/GBP*, то наступного календарного місяця зняття валюти в касі буде для власників карток всеКАРТА  - безкоштовне 2 рази на місяць на загальну суму меншу за 500 000, 01 грн**.

Умови тарифів на зняття готівки у валюті у касах банку:

Водночас, з 10 вересня 2022, ПУМБ відміняє комісію за поповнення рахунків у EUR. Банк розуміє потреби клієнтів, які  через військову агресію росії проти України, тимчасово находяться за кордоном, тож поповнення дебетових рахунків у EUR стає безкоштовним.

Умови тарифів на поповнення карток у EUR будь-яким способом:

* Залишки коштів у різних валютах не сумуються, виконання умов пільгового тарифу за кожною валютою контролюється окремо.

** Згідно постанови НБУ № 58 від 21.03.2022 р. видача готівкових коштів з рахунків клієнтів в іноземній валюті (здійснюється як в валюті, так і в гривні) в обсязі, що не перевищує еквівалент 100 000 грн на добу. 

_______________________________________________________________

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) - ровесник незалежної України. ПУМБ - це великий і надійний приватний банк, який прагне бути фінансовим радником і помічником, як для приватних осіб, так і для корпоративних клієнтів, який передбачає клієнтські очікування та потреби та пропонує ефективні рішення. ПУМБ входить до переліку НБУ системно важливих банків країни. ПУМБ - один з 5 банків, уповноважених на зберігання запасів готівки НБУ.

ПУМБ вже понад 30 років виконує усі зобов’язання перед клієнтами, державою та співробітниками і, попри війну, продовжує вчасно виплачувати депозити та інші виплати згідно з умовами договорів. Навіть більше, як банк-агент Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, за 7 місяців 2022 року банк виплатив вкладникам банків-банкрутів понад 381 млн і продовжує ці виплати.

Банку довіряє понад 1,8 млн клієнтів - фізичних осіб та понад 96 тис. корпоративних клієнтів.

У серпні 2022 року незалежне рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» підтвердило рейтинг надійності банківських вкладів ПУМБ на рівні — «5» (найвища надійність). Рейтинг надійності банківських вкладів на рівні «5» означає, що банк надійний, мінімально чутливий до впливу несприятливих комерційних, фінансових та економічних факторів.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок