Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» підтвердило довгострокові рейтинги ПУМБ на найвищому рівні
19 серпня 2022
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Незалежне рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» підтвердило довгостроковий кредитний рейтинг Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) на рівні uaААА. Рейтинг знаходиться у Контрольному списку. Прогноз рейтингу – негативний. Також, агентство підтвердило рейтинг надійності банківських вкладів ПУМБ на рівні — «5» (найвища надійність).

Для проведення процедури оновлення кредитного рейтингу та рейтингу надійності банківських вкладів (депозитів) агентство «Кредит-Рейтинг» використовувало фінансову звітність АТ «ПУМБ» за 2020-2021 рр. та І півріччя 2022 року, а також внутрішню інформацію, надану банком у ході рейтингового процесу.

Як зазначає агентство, позичальник або окремий борговий інструмент з рейтингом uaААА характеризується найвищою кредитоспроможністю, порівняно з іншими українськими позичальниками чи борговими інструментами. Рейтинг надійності банківських вкладів на рівні «5» означає, що банк надійний, мінімально чутливий до впливу несприятливих комерційних, фінансових та економічних факторів.

Внесення рейтингу до контрольного списку означає, що агентство розглядає питання про зміну рейтингу у зв’язку з подіями або тенденціями, що розвиваються, і які можуть істотно вплинути на кредитоспроможність власника цього рейтингу. Негативний прогноз вказує на можливість зниження рейтингу протягом року при збереженні негативних тенденцій і реалізації поточних ризиків.

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок