Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ працює на наближення перемоги України та засуджує будь-яку співпрацю з російськими окупантами
26 травня 2022
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

ПУМБ виключає будь-яку можливість співпраці з російським агресором та категорично засуджує будь-які прояви колабораціонізму.

Через постійні обстріли з боку російських загарбників 16 відділень та 95 банкоматів ПУМБ у місті Маріуполь і одне відділення та 2 банкомати ПУМБ в місті Волноваха з березня призупинили свою роботу. Банк втратив контроль та доступ до відділень і АТМ на цих територіях. Також призупинили роботу 3 відділення у м. Херсон; по одному відділенню у містах Нікольське, Ізюм, Нова Каховка, Дніпрорудне, Енергодар, Мелітополь, Куп’янськ, 2 відділення у м. Бердянськ.

Попри вимушене призупинення роботи відділень, обслуговування клієнтів у дистанційних каналах не зупинялось ні на хвилину. Протягом трьох найскладніших місяців ПУМБ не тільки забезпечує безперервність бізнесу, стабільність фінансової системи та економіки, але й допомагає українським воїнам наближувати перемогу. Банк фінансово забезпечує закупівлі для військових і на сьогодні це допомога на понад 68 мільйонів гривень. У березні та квітні банк наперед сплатив понад 299 мільйонів гривень аби за умов воєнного стану держава мала кошти на вирішення нагальних питань.

Команда ПУМБ тримає фінансову оборону та робить все можливе задля наближення перемоги України.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок