Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Безкоштовний доступ до читання та слухання книжок у мобільному додатку від партнера ПУМБ
07 квітня 2022
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Партнер ПУМБ - національна книжкова платформа Yakaboo відкриває безкоштовний* доступ до читання та слухання книжок у мобільному додатку. Місія компанії - зробити Україну найбільш читаючою країною Європи.

Зараз, у непрості воєнні часи, ми маємо стратегічне завдання забезпечити доступ до книжок для всіх українських читачів, де б вони зараз не знаходилися. Щоб у хвилини перепочинку можна було заспокоїтися, почитати разом із близькими та відволікти дітей цікавими історіями. Щоб вам було легше вибрати, що почитати або послухати, зібрали на сайті актуальні тематичні добірки: книжки, щоб зберігати спокій і долати страхи; дитячі книжки; натхнені історії, в яких перемагає добро. Якщо зараз ви не можете купувати книжки, читайте і слухайте їх в мобільному додатку Yakaboo.

Ми відмінили плату за підписку, щоб люди в Україні могли більше читати та відволікатися від тривожних думок у період війни. Якщо ви маєте змогу купити книжку, купіть її у мобільному додатку Yakaboo. Так ви підтримаєте українських авторів і видавництва Yakaboo.ua.

Завантажуйте додаток, читайте та слухайте аудіокнижки.

Читайте, навіть, за кордоном. Додатком Yakaboo тепер можна користуватися в Польщі, Молдові, Румунії, Словаччині, Угорщині, Німеччині, Швейцарії, Іспанії, Італії, Португалії та США. Якщо додаток вже встановлено – рекомендуємо його повторно перевстановити.

*Додаток працює безкоштовно, якщо реєстрація з українського номеру телефону. Якщо з номеру ЄС, є промо доступ на 7 днів, але надалі підписка платна — 4.99 євро/місяць.Тримайтеся, друзі. І вірте в Україну. Перемога буде нашою! Бо країна, в якій читають книжки, завжди переможе країну, де бездумно слухають пропагандистів. Слава ВСУ! Слава Україні! Героям Слава! Слава Нації! Смерть ворогам! Україна понад усе!

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок