Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Звернення Голови Правління ПУМБ до співробітників, клієнтів та партнерів
07 квітня 2022
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Шановні друзі, колеги, партнери та клієнти

Вже понад 40 днів триває спроба знищити українців, зневолити незалежну Україну. Але у злочинців немає шансів. Ми – непереможні, бо з нами любов і правда! 

Кожен з нас своїми вчинками наближує перемогу. Ви, наші клієнти, партнери та співробітники, працюєте, волонтерите, воюєте, партизаните, підтримуєте, вірите. Ми пишаємось вами! І нам важливо, щоб ви також були горді, що ПУМБ – ваш банк.

ПУМБ наперед сплатив у держбюджет 299 млн грн, щоб підтримати українську економіку, аби держава могла вирішувати нагальні питання.

Ми робимо усе аби зберегти  нашу команду. Банк продовжує максимально підтримувати працівників, особливо тих, хто опинився в небезпеці чи в скрутному становищі через втрату житла. За такими випадками вже сплачено понад 5 млн грн матеріальної допомоги. Зберігаємо посади та зарплати мобілізованим колегам. У банківській волонтерській спільноті допомагаємо вирішити питання з пошуку житла, виїзду з небезпечних регіонів, пошуку військового спорядження чи ліків. В групі 50 волонтерів, які опрацювали 1000 заявок.

ПУМБ перерахував вже понад 65 млн грн на підтримку українських воїнів ЗСУ, Сил територіальної оборони та ДСНС. Банк прийняв понад 40 заявок з різних куточків України на фінансову допомогу - придбання засобів захисту, ліків, спеціального одягу і харчування. Банк передав більшість свого броньованого транспорту спецпідрозділам для захисту країни. Собі залишив лише критично важливу кількість для виконання своїх зобов’язань як уповноваженого та системно важливого банку. ПУМБ – фінансовий партнер багатьох фондів, які сьогодні підтримують та забезпечують бійців та волонтерів. Наші співробітники, клієнти, небайдужі українці вже перерахували на підтримку воїнів і гуманітарну допомогу понад 212 мільйонів грн. 

Всього бізнеси SCM та Фонд Ріната Ахметова вже передали на допомогу Україні та українцям близько 1,4 млрд грн. В цю суму входить гуманітарна допомога цивільним та підтримка ЗСУ і ТрО в десятках міст.

Банк цінує кожного свого клієнта тому продовжує підтримувати під час війни кредитними канікулами. Близько 60% клієнтів банку у березні скористалися кредитними канікулами за кредитними картками ПУМБ. За першої можливості відкриваємо наші відділення та підвозимо готівку у небезпечні регіони. Через ПУМБ 100 тисяч клієнтів, які знаходяться на територіях активних бойових дій, отримали допомогу єПідтримка. 60% наших клієнтів у березні повторно розмістили свої депозити в ПУМБ – нам довіряють у найскладніший час.

Навіть під час війни ПУМБ продовжує кредитувати критичні галузі економіки та аграрний бізнес. Ми скасували комісію за еквайрингове обслуговування та плату за використання POS-терміналів. Відтермінували сплату відсотків за кредитами та реструктуруємо кредитні зобов’язання. Ми лишаємось опорою для бізнесу. І він це цінує, нас в березні обрали 400 нових клієнтів малого бізнесу.

IT підрозділ утримує працездатність дистанційних каналів і додатку ПУМБ Online. Безготівкові розрахунки та перекази здійснюються без обмежень. Ваші гроші та дані під надійним захистом завдяки нашій службі безпеки.

Ми – разом у найскрутніші часи для нашої держави. Ми один в одного – підтримка. І нам спільно розбудовувати Україну після війни. Тож гуртуймося і готуємось до ще завзятішої праці. Україна – це наша земля!

Сергій Черненко
Голова Правління ПУМБ

 

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок