Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Вкладники АТ Сбербанк можуть отримати виплати у ПУМБ
25 березня 2022
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

З 25.03.2022 Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) починає виплату відшкодувань вкладникам АТ «МІЖНАРОДНИЙ РЕЗЕРВНИЙ БАНК» (колишній АТ Сбербанк). Отримати кошти вкладники АТ Сбербанк зможуть у відділеннях одного з банків-агентів, підключених до процесингового центру Фонду, зокрема в АТ «ПУМБ». Перший Український Міжнародний Банк є банком-агентом ФГВФО з 2015 року. Протягом 2015-2020 років ПУМБ виплатив вкладникам неплатоспроможних банків понад 5,86 млрд. грн.

Отримати кошти надзвичайно просто: з паспортом (або іншим документом, який засвідчує особу) та ІПН вкладникам необхідно звернутися до будь-якого відділення ПУМБ (перелік працюючих відділень щодня оновлюється на сайті банку).

Будь ласка, зверніть увагу, що, відповідно до обмежень, затверджених Національним банком України, ліміт на отримання коштів готівкою становить 100 000 гривень на день (не враховуючи виплати заробітної плати та соціальних виплат). Безготівкові платежі сьогодні - це безпечно, зручно та може врятувати ваше життя. Тож, радимо відкрити карту ПУМБ та використовувати безготівкові платежі – онлайн банкінг та картки ПУМБ працюють без обмежень в Україні та закордоном.

У разі виникнення запитань щодо виплат, просимо залишати звернення на сайті банку, у соціальних мережах Facebook та Instagram, телефонувати через сайт банку або звертатися на гарячу лінію банка за телефонами: +38 096 290 7 290, +38 050 290 7 290, +38 093 290 7 290, +38 044 290 7 290.

Консультацію від працівників інформаційно-консультаційного центру ФГВФО вкладники АТ Сбербанк можуть отримати у Viber чатботі, messenger в Facebook, або зателефонувавши за номерами: 0-800-308-108, 044 333-36-55

ПУМБ за 30 років роботи на банківському ринку України жодного разу не затримав виплат депозитів та інших виплат. Сьогодні, попри війну, банк продовжує виконувати усі зобов’язання перед клієнтами у повному обсязі. 85% клієнтів* банку повторно розміщують свої депозити в ПУМБ. ПУМБ входить до переліку системно важливих банків України. Це означає, що діяльність банку впливає на стабільність усієї банківської системи і банк відповідає підвищеним вимогам НБУ для гарантування достатнього запасу міцності. Також, ПУМБ – один із 5 українських банків, уповноважених на зберігання запасів готівки Національного Банку України.

 

_______________________________________

*Інформація станом на 01.09.2021р.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок