Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ став фінансовим партнером Київської школи економіки для гуманітарної допомоги Україні
21 березня 2022
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Під час війни ПУМБ з освітнього партнера Київської школи економіки трансформувався у фінансового партнера. КШЕ відкрила новий рахунок в ПУМБ для гуманітарної допомоги.

Сергій Черненко, Голова Правління ПУМБ: «ПУМБ залишається стратегічним партнером Київської школи економіки і в часи кризи. Якщо раніше ми разом будували нову освіту в Україні, сьогодні спільно допомагаємо забезпечити воїнів, волонтерів, захистити громадян України. На початку березня ПУМБ перерахував до Фонду КШЕ 20 мільйонів грн на засоби захисту для українських воїнів. Фонд вже доставив вкрай важливий вантаж Силам Тероборони. Пишаємось нашою співпрацею. Наразі кожен з нас воює на всіх доступних для нього фронтах - інформаційному, дипломатичному, цифровому, волонтерському, фінансовому. Наближує перемогу своїми вчинками та відданою працею. Хай всі наші воїни повертаються до родин живими! Мирного неба та вільної землі нашій країні!»

Новий рахунок КШЕ в ПУМБ полегшить операційну діяльність Фонду, допоможе операціоналізувати суттєві внески та звітність по ним, дозволить структурувати роботу кампанії збору коштів як серед небайдужих громадян, так і серед бізнеса, українського та іноземного, що прагне підтримувати незалежність України та її благополуччя.

Щодня Благодійний фонд Київської школи економіки отримує внески від бізнесу, громадських організацій та ініціатив для допомоги під час війни. Зібрані кошти направляються на закупівлю аптечок, медикаментів, засобів захисту для тероборони, волонтерських об’єднань та благодійних фондів.

Підтримати нашу спільну з партнерами мету та зробити свій внесок в перемогу України можна за посиланням: https://kse.ua/support/donation

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок