Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ – платіжний партнер проєкту Humanitarian Nova Poshta з доставки гуманітарних вантажів з-за кордону
05 березня 2022
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Нова пошта Глобал розгорнула масштабну програму з безкоштовної доставки гуманітарних вантажів з-за кордону від волонтерів усього світу. Для фінансової підтримки на пальне, бронювання літаків та інші логістичні витрати компанія для усіх бажаючих благодійників відкрила спеціальні рахунки. ПУМБ підтримав ініціативу Нової пошти Глобал і став його платіжним партнером. 

Відсьогодні в усіх каналах ПУМБ кожен охочий або компанія може зробити внесок без комісії на покриття логістичних витрат, щоб міжнародна доставка від волонтерів з усього світу і надалі була безкоштовною.

Переказати кошти можна у мобільному додатку банку «ПУМБ Online», web-версії онлайн-банкінгу, на платіжній платформі PayHub, у ПТКС та касах працюючих відділень. Найшвидше це зробити у мобільному додатку ПУМБ в розділі «Послуги». 

Знайти отримувача переказу у всіх каналах банку можна за наступними пошуковими словами чи цифрами: 38130410, UA793005280000026008455061609, благодійний, внесок, міжнародна, доставка, гуманітарна, допомога, нова, пошта, глобал, humanitarian, help. 

Для неклієнтів банку зручно зробити переказ за посиланням https://payhub.com.ua/#/payment/np-global      

Допоможемо разом доставляти гуманітарні вантажі з-за кордону! 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок