Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

До уваги клієнтів: комфортні платежі картками ПУМБ за кордоном
04 березня 2022
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Якщо ви збираєтесь виїхати за кордон або вже перебуваєте за межами України, нагадуємо, що найкращий варіант розрахунку (за наявності коштів на банківській картці) є безготівкові операції. Картки ПУМБ  за межами України працюють, а їх дію подовжено до кінця року.

Для комфортних платежів за кордоном перевірте та налаштуйте такі сервіси у додатку ПУМБ Онлайн:

  • Перевірте та активуйте функцію «Операції за кордоном». Зверніть увагу, що кожна картка активується окремо.
  • Налаштуйте та активуйте сервіси оплати Apple Pay/Google Pay та підключить вашу платіжну картку до сервісів. Радимо перевірити роботу сервісів до перетину кордону.
  • Під час здійснення  безготівкових розрахунків за кордоном,  клієнти можуть отримувати запити на підтвердження операції із вводом ПІН-коду. Якщо ви забули свій ПІН-код, будь ласка, скористайтеся функцією нагадування або зміни ПІН-коду у мобільному застосунку ПУМБ Онлайн. У разі, якщо не маєте доступу до застосунку, зателефонуйте до контакт-центру банку та за допомогою автоматичних підказок здійсніть заміну/нагадування ПІН-коду.
  • Зняття готівки з карток ПУМБ за кордоном можливе у будь-якій валюті згідно з діючими тарифами банку. Для платежів за кордоном, перевірте налаштування лімітів картки у застосунку ПУМБ Онлайн. Змінити ліміти можна за допомогою функції «Ліміти операцій зняття готівки». Зверніть увагу, що кожна картка налаштовується окремо.  

Клієнти ПУМБ можуть отримувати перекази коштів від друзів та рідних з-за кордону на свій рахунок (евро, долар США, злотий, фунт стерлінгів) за допомогою  SWIFT переказів. Для отримання коштів,  валюта переказу має співпадати із валютою рахунку. Якщо у вас відсутні рахунки у валюті, їх можна відкрити у додатку ПУМБ Онлайн.

Якщо ви виїхали за кордон та хочете переказати кошти вашим родичам або друзям, ви можете це зробити за допомогою застосунку ПУМБ Онлайн на карту будь-якого банку України.

Нагадуємо, що, навіть поза межами України, ви можете скористатися наступними каналами зв’язку із банком:

1) Дзвінок до контакт-центру:

+38 096 290 7 290
+38 050 290 7 290
+38 093 290 7 290
+38 044 290 7 290

2) Дзвінок через сайт банку

3) Звернення на сайті банку.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок