Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ повертає можливість користування кредитним лімітом
27 лютого 2022
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Зберігаємо спокій та підтримуємо один одного!

З 27 лютого Перший Українській Міжнародний Банк (ПУМБ) повертає можливість користування кредитним лімітом в розмірі до 5 тис. грн активним клієнтам.

Ліміт буде розраховано індивідуально, а саме:

  • банк повертає повний попередній ліміт, якщо станом на 24.02 він не перевищував 5 тис. грн. Наприклад, якщо ліміт складав 3 тис. грн, з 27.02  будуть доступні 3 тис. грн;
  • якщо станом на 24.02  ліміт перевищував 5 тис. грн, а заборгованість була меншою ніж 5 тис. грн, з 27.02 ліміт буде складати 5 тис. грн. Наприклад, якщо  ліміт був 10 тис. грн, а клієнт використав 2 тис. грн, з 27.02 будуть доступні 5 тис. грн;
  • якщо станом на 24.02  ліміт перевищував 5 тис. грн, а заборгованість була понад 5 тис. грн, з 27.02 ліміт буде у сумі поточної заборгованості. Клієнт зможе користуватися лімітом у межах погашення.

Переглянути доступний ліміт усі клієнти ПУМБ можуть у додатку ПУМБ Online.

Ліміт буде доступним для розрахунків в торговельних мережах, інтернеті та при оплаті послуг у ПУМБ Online. Можливість розрахунків через ApplePay/GooglePlay буде доступна після відновлення кредитного ліміту. Якщо картка була видалена з ApplePay/GooglePlay, її необхідно додати самостійно.

ПУМБ продовжує працювати над можливими рішеннями щодо перегляду доступних лімітів.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок