Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Картка єПідтримка від ПУМБ
17 лютого 2022
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

За допомогою картки єПідтримка від Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) купуйте книжки, друковані засоби масової інформації, шкільне приладдя та канцелярські   вироби, товари спортивного призначення, абонементи до спортзалу чи фітнес-клубу, квитки до кінотеатру, театру або музею, оплачуйте освітні послуги та подорожі Україною потягом або літаком.  Для осіб у віці від 60 років також доступна купівля ліків та оплата житлово-комунальних послуг  за допомогою картки єПідтримка від ПУМБ.

Відкрити спеціальну цифрову картку єПідтримка у ПУМБ можна у декілька кліків у мобільному додатку ПУМБ Online. Сервіс доступний на смартфонах з ОС Android. Для смартфонів з iOS, сервіс буде доступний найближчим часом.

Для цього необхідно:

  • у розділі «Картки та рахунки» обрати  картку єПідтримка та ознайомитись з умовами користування карткою  
  • ввести код підтвердження з СМС, щоб підтвердити відкриття
  • підв'язати картку до гаманця Google Pay або Apple Pay

Далі,  для зарахування суми допомоги, необхідно в головному меню мобільного додатку ПУМБ Online обрати картку єПідтримка та натиснути кнопку "Підключити картку до Дії".  Клієнт буде автоматично  перенаправлений до мобільного застосунку Дія, де залишиться лише подати заявку на отримання 1000 грн, обравши картку  єПідтримка від ПУМБ для виплати допомоги. Зарахування державної допомоги 1000 грн. на картку ПУМБ відбудеться вже наступного дня після отримання повідомлення від Дія про успішну реєстрацію заяви.

Нові клієнти банку також можуть відкрити картку єПідтримка від ПУМБ. Для цього необхідно встановити на смартфон додаток ПУМБ Online (Android або іOS) та зареєструватися у застосунку Дія.  Після реєстрації необхідно відкрити та активувати дебетову віртуальну карту всеКАРТА. Після цього, клієнту ПУМБ будуть доступні усі банківські послуги, в тому числі і відкриття картки єПідтримка.

За умовами програми, картка єПідтримка діятиме 9 місяців з дня отримання коштів. Кошти, не витрачені протягом цього періоду, буде повернуто до державного бюджета. Тож, не гайте часу -  витрачайте кошти на подарунки рідним або собі.

Нагадуємо прості правила користування  карткою єПідтримка:

  • кошти державної допомоги надаються для придбання товарів та послуг виключно у безготівковій формі;
  • розрахуватися карткою єПідтримка можна лише за певні категорії товарів. Детальна інформація на порталі програми єПідтримка;
  • поповнення, перекази, зняття готівки та оплата інших категорій товарів цією карткою неможливі;
  • витратити 1000 грн можна в декілька платежів у різних надавачів послуг;
  • оформлення та обслуговування картки єПідтримка  - безкоштовне.

 

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок