Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Сергій Магдич посів друге місце у списку кращих МСБ банкірів України
17 грудня 2021
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Заступник голови правління з корпоративного бізнесу ПУМБ Сергій Магдич став одним з кращих МСБ банкірів, посівши друге місце в рейтингу малого Фінансового Оскару 2021 журналу «Бізнес».

Список переможців було визначено відповідно до вкладу в розвиток фінансових продуктів для МСБ та підтримці, яка сьогодні надається підприємцям банками.

Цього разу переможці рейтингу визначалися у два етапи: на першому етапі редакція дослідила фінансові показники банківського ринку та виявила ті банки, що відзначилися у сегменті МСБ. Проаналізувавши отримані дані, редакція сформувала short-list претендентів на перемогу за окремими напрямками. На другому етапі свою думку висловила аудиторія журналу «Бізнес» та сайті business.ua.

Сергій Магдич обіймає посаду Заступника голови правління з корпоративного бізнесу ПУМБ з березня 2019 року. За час його керівництва банку вдалося не тільки примножити прибуток напрямку, а й посісти провідні позиції у фінансових рейтингах за номінаціями «Опора МСБ», «Аграрний банк», «Партнер великого бізнесу».

«Представники МСБ усі рішення прагнуть приймати швидко. Банківські продукти та сервіси повинні відповідати очікуванням та запитам клієнтів, економити їм час, дозволяючи підприємцям більше концентруватися на своїй справі та заробляти. І ми намагаємося їм у цьому сприяти, тому протягом останніх п’яти років одне із пріоритетних місць у стратегії ПУМБ відводимо саме розвитку діджитал-напряму. Нам вже вдалось чимало: створити сучасний інтернет-банкінг ПУМБ Digital Business, куди інтегровано багато корисних функцій та онлайн-сервісів для підприємців, надати бізнес-клієнтам можливість дистанційно відкривати рахунки та багато іншого. Приємно дивувати підприємців та полегшувати їм ведення бізнесу плануємо й надалі. Простота та легкість проведення платіжних та виконання кредитних операцій через дистанційні канали обслуговування — це те, на чому ми сфокусовані сьогодні та точно будемо зосереджені найближчими роками» - зазначає Магдич Сергій.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок