Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ інвестує 1,2 млрд грн у трансформацію бізнес-процесів та впровадження інновацій
10 грудня 2021
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Днями у Києві відбулась наймасштабніша фінтех конференція UAFIN.TECH., яка об’єднала представників різних галузей для обміну досвіду в області інноваційних фінансів та технологій.

Одна з панельних дискусій заходу була присвячена майбутньому трансформації. До її обговорення долучилися представники банківського ринку. Одним з її учасників став Сергій Магдич, Заступник голови правління ПУМБ з корпоративного бізнесу, який поділився з аудиторією стратегією банку на тлі цифрової трансформації фінансового сектору.

«Трансформація для нас – це реакція на динамічні зміни зовнішнього середовища у результаті конкуренції через призму клієнтського досвіду. Зважаючи на це ми приймаємо стратегічні рішення щодо її пріоритетних напрямків: побудови діджитал платформ та реінжинірінгу транзакційних та кредитних процесів. І хоча трансформаційні зміни у ПУМБ розпочались задовго до пандемії, коронакриза все ж прискорила імплементацію нововведень» - зазначив під час свого виступу Магдич Сергій.

Засоби різні – мета одна. Представники банківського ринку зійшлися у думці, що інновації є чи не основним джерелом економічного зростання, а їх впровадження потребує чималих витрат.

За словами Сергія Магдича, ПУМБ щороку інвестує у трансформацію внутрішніх бізнес-процесів.

«Якщо говорити мовою цифр, то наступного року банк планує інвестувати у розвиток 1,2 млрд грн. В корпоративному бізнесі ми вже визначилися із сегментами, у яких намагатимемось не просто заявити про себе, а ставимо за мету бути лідерами вже у найближчий період. Один з них – мікробізнес, кредитування якого ми вже незабаром розпочнемо»

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок