Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

День донора онлайн в ПУМБ: 63 донори, 28 літрів крові, 189 врятованих життів
30 листопада 2021
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

В жовтні-листопаді ПУМБ вперше провів День донора онлайн. Колеги здавали кров по всій Україні, в зручний день та час. Всього 63 донори врятували 189 життів, здали 28,4 літри крові.

Пандемія COVID-19 поглибила проблему з нестачею донорської крові в Україні. Кількість донацій зменшилася через страх людей інфікуватися коронавірусом, карантинні обмеження, перенесену коронавірусну хворобу донорами та необхідний період відновлення.

Пумбівці намагаються змінити ситуацію на краще – здають кров у зручний день, час, по всій Україні. На сьогодні в рамках Дня донора онлайн 63 співробітники банку вже стали донорами. Кожна здача крові – це врятовані три життя. Наші колеги допомогли 189 українцям, здали 28,4 літри крові. Частина співробітників, кого не допустили до донорства, через місяць спробують повторно здати кров.

Нашій традиції донації крові вже 6 років. 6 років залучення співробітників до формування культури донорства в Україні.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок