Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Споживчий кредит від ПУМБ за 5 хвилин
26 листопада 2021
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Мрієте про оновлення техніки або плануєте подарунки на новорічні свята? Не вагайтеся – Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) вже подбав про шопінг під час «чорної п’ятниці». Цьогоріч отримати кредит на придбання побутової техніки та інших товарів в магазинах –партнерах банку стало ще простіше.

ПУМБ запровадив видачу кредитів за допомогою смартфонів одразу у торгівельному залі.

Покупцям не треба витрачати ані секунди на черги, очікування вільного кредитного консультанта та збір паперів -  спеціаліст банку, за допомогою смартфону, зможе перевірити запит покупця в режимі онлайн та одразу прийняти рішення щодо кредитування. 

Основні вимоги для отримання цільового споживчого кредиту на придбання техніки або інших товарів у магазинах-партнерах ПУМБ: вік від 18 до 70 років, українське громадянство, наявність постійного джерела доходу. Ліміт – до 200 тис. грн.  Строк кредитування – від 3 до 24 місяців.  Більше про умови кредитування та відсоткову ставку читайте за посиланням. Також, є опція дострокового погашення без додаткових оплат.

Що потрібно, щоб отримати споживчий кредит:

  • Обрати товар у магазині-партнері ПУМБ
  • Оформити заявку у кредитного консультанта (не забудьте паспорт та ІПН)
  • Після погодження кредиту - оформити та забрати покупку 

«Як показує наша практика, вже декілька років поспіль на період «чорної п’ятниці» попит клієнтів на придбання техніки та інших товарів в кредит збільшується в рази. Щороку середній чек під час розпродажів наприкінці листопада зростав від 20% до 30% в різні роки. Минулого року був найбільший ріст – на 27%, а ПУМБ зайняв лідируючі позиції* на ринку товарних кредитів, видавши найбільшу кількість класичних товарних кредитів (понад 18,6 тис. товарних кредитів на загальну суму 299 млн грн). Цього року, враховуючи смартфонізацію процесу кредитування та те, що деякі магазини розпочали тиждень розпродажів ще у понеділок напередодні та планують завершити розпродаж лише у понеділок після «чорної п’ятниці» (т.з "кібер понеділок") , ми плануємо перевищити минулорічні покажчики»,  - коментує Ігор Яровий, директор департаменту роздрібного партнерського продажу ПУМБ.

Нагадуємо, що окрім цільового споживчого кредиту, ПУМБ надає клієнтам і інші кредитні продукти, які стануть у нагоді під час шопінгу «чорної п’ятниці». Це кредит готівкою всеЯСНО, кредитна картка всеМОЖУ та сервіс «Сплачуйте частинами».

 

*за даними «Comfy», «Ельдорадо», «Фокстрот» та ін.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок