Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Портфель депозитів фізичних осіб ПУМБ в гривні з початку року збільшився на 4 млрд
19 листопада 2021
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) продовжує нарощувати портфель пасивів. З початку 2021 року портфель депозитів фізичних осіб у гривні збільшився на 41.5% або на + 4,103 млрд. грн і станом на 18.11.2021 року склав 13,940 млрд грн.

В структурі загального обсягу депозитного портфеля роздрібних клієнтів ПУМБ доля гривневих вкладів продовжує займати лідерську позицію та становить понад 60%. В структурі депозитного гривневого портфеля переважають строкові депозити – на них припадає понад 75%.

За офіційними даними НБУ, станом на 1 жовтня 2021 року ПУМБ входить до ТОП-5 банків України серед 71 діючих в країні за загальним розміром депозитного портфеля фізичних осіб. Також, за даними НБУ, за період січень-липень 2021 року, ПУМБ посів 1 місце за обсягом приросту строкових депозитів фізичних осіб в гривні та 3 місце за приростом загального обсягу (поточні рахунки та строкові депозити) роздрібного депозитного портфеля в національній валюті.

Джерело інформації - дані динаміки пасивів банків України на сайті НБУ

Зростання депозитного портфелю ПУМБ в гривні обумовлено низкою факторів. По-перше, надійною депозитною репутацією банку. Протягом 30 років банк завжди виконував свої зобов'язання – всі вкладники отримували свої заощадження і відсотки згідно умов договорів. По-друге, безумовно, значно вища, ніж за валютними вкладами, дохідність. Так, ставки за гривневими депозитами в ПУМБ складають: до 11% річних для «Ювілейного», до 10% річних для «Дохідного», до 8,5% річних для «Накопичувального» та до 6% річних для «Вільного» депозитів. В той час, як дохідність валютних вкладів не перевищує 0,1% річних.

Ще одним бонусом є програма лояльності ПУМБ (+1% річних), яка діє на усі (окрім акційного депозиту «Ювілейний») депозитні програми банку. Програма лояльності діє за умови пролонгації діючого вкладу, відкриття другого депозиту за наявності діючого у ПУМБ, повторного розміщення депозиту та відкриття депозиту за допомогою додатку ПУМБ Онлайн.  85% клієнтів ПУМБ стабільно продовжують свої вклади в ПУМБ

Крім того, клієнти ПУМБ, які розмістили акційний депозит «Ювілейний» на суму нових коштів від 10 000 грн, також можуть взяти участь у акції «Ювілей святкуємо – 30 тисяч на депозит даруємо» та стати учасником розіграшу 30 депозитів по 30 000 гривень кожний.

«Рівень довіри населення до банківської системи продовжує відновлюватися, що підтверджується стабільним приростом депозитної бази. Інтерес до банківських депозитів залишається стабільним. Для багатьох це зрозумілий та надійний інструмент, який дозволяє зберегти та накопичити кошти. В середньому, один роздрібний клієнт ПУМБ має 2 діючих депозити. Найпопулярніша комбінація – класичний строковий депозит («Ювілейний» або «Дохідний») та депозит на вимогу («Вільний). При цьому комбінація високих фінансових результатів, 30-річний досвід роботи в Україні та конкурентна дохідність депозитів – найкраща гарантія для наших вкладників, що ПУМБ збереже та примножить їхні заощадження», - коментує Микита Малясов, керівник відділу депозитів, Управління пассивних продуктів роздрібного бізнесу, Департаменту з продуктів роздрібного бізнесу ПУМБ.

Якщо клієнт підключений до інтернет-банкінгу ПУМБ Онлайн, йти до відділення не обов'язково -  депозити можна відкрити у мобільному додатку. Понад 85% клієнтів відкривають і обслуговують депозити за допомогою ПУМБ Онлайн в режимі 24/7. Для нових клієнтів банку достатньо пройти процедуру ідентифікації через застосунок Дія. Після цього, користувач зможе відкрити та активувати дебетову віртуальну карту всеКАРТА та отримати доступ до усіх послуг банку, окрім кредитування.

 

_____________________________________________

ПУМБ довіряють понад 1,6 млн приватних і 83 тис. корпоративних клієнтів. 40 з ТОП-100 найбільших компаній України – клієнти банку.

ПУМБ – найприбутковіший український банк з приватним капіталом станом на 1.06.2021

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок