Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Новий інноваційний термінал для підприємців від ПУМБ
15 листопада 2021
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Клієнти Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) відтепер мають змогу встановити новий інноваційний платіжний термінал Verifone X990, що об'єднав в одному пристрої функціонал POS-терміналу, касового апарату та принтеру чеків.

У пристрій інтегровано сучасне програмне рішення від компанії Е-ЧЕК, що працює як мобільна каса та стане незамінним помічником для підприємців: дозволить вести базу клієнтів, відслідковувати аналітику продажів, контролювати роботу продавців та видавати фіскальні чеки. 

Він допоможе власникам не тільки приймати безготівкові розрахунки, виконані платіжною карткою чи будь-яким пристроєм за допомогою NFC, а й спростити процеси взаєморозрахунків з клієнтами, ведення обліку товарів та реєстрації продажів на фіскальних серверах ДПС.

Такі пристрої особливо стануть у нагоді підприємцям за формою ведення бізнесу ФОП, які продають свої товари та послуги у роздріб, та найближчим часом будуть проводити оплату за свої послуги виключно через реєстратор розрахункових операцій (РРО) або програмне РРО. Новий платіжний термінал Verifone X990 звільнить клієнтів від додаткових витрат на касовий апарат, сканер штрих-коду, POS-принтер, адже всі функції будуть доступні в одному пристрої - POS-терміналі, 

Відчути всі переваги надсучасного платіжного терміналу та замовити його можна вже зараз за телефоном 0 800 501 275 або, завітавши до найближчого відділення ПУМБ.

 

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок