Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Депозит «Ювілейний» – максимальна прибутковість* до 11%
01 листопада 2021
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ), святкуючи своє 30-річчя, у період з 1 листопада до 19 грудня 2021 року пропонує клієнтам новий банківський продукт – депозит у національній валюті «Ювілейний» з максимальною прибутковістю до 11% річних.  Новий депозит привабливий для клієнтів банку підвищеними відсотковими ставками в гривні, можливістю поповнення та щомісячною виплатою відсотків.

Умови депозиту «Ювілейний»:

  • валюта – гривня
  • сума депозиту – від 500 гривень
  • терміни – 3, 6 чи 12 місяців
  • виплата відсотків – щомісячно
  • поповнення – допускається протягом усього терміну дії депозиту
  • прибутковість залежить від терміну розміщення та становить:

  • часткове зняття, дострокове розірвання – не передбачено
  • автопролонгація – не передбачена
  • програма лояльності ПУМБ – не застосовується

Депозит «Ювілейний» можна відкрити у додатку або веб-версії «ПУМБ Онлайн», а також у відділенні банку в період з 1 листопада до 19 грудня 2021 року.

Нові клієнти банку можуть самостійно (без відвідування відділення) пройти ідентифікацію та відкрити депозит у ПУМБ, швидко та просто в мобільному додатку «ПУМБ Онлайн»  завдяки додатку Дія.

«Впевнений, що депозит „Ювілейний“ стане популярним серед тих клієнтів, хто хоче отримати і гідний гарантований дохід, і бути впевненим у збереженні своїх коштів. Високі фінансові результати, 30-річна депозитна репутація та конкурентна прибутковість депозитів – найкраща гарантія для клієнтів, що ПУМБ збереже та примножить їх заощадження», – коментує Микита Малясов, керівник відділу депозитів Управління пасивних продуктів роздрібного бізнесу, департаменту продуктів роздрібного бізнесу ПУМБ.

 

Довідка

ПУМБ з 1999 р. є постійним учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО**), а також з 2015 року ПУМБ є банком-агентом Фонду (має право здійснення виплат компенсацій від Фонду за інші банки, що виводяться з ринку). За даними НБУ, за період січень-липень 2021 року ПУМБ посідає 1 місце за обсягом приросту термінових депозитів фізичних осіб у гривні. Загальний портфель коштів роздрібних клієнтів ПУМБ, який включає залишки на термінових депозитах та вкладах на вимогу у гривні та іноземній валюті, а також залишки на поточних (карткових) рахунках, станом на 1 вересня 2021 року становив 30,298 млрд. (у гривневому еквіваленті) .

Крім цього, за період січень-липень 2021 року банк посідає 3 місце за приростом загального обсягу (поточні рахунки та строкові депозити) роздрібного депозитного портфеля у національній валюті.

Також, за офіційними даними НБУ, станом на 1 вересня 2021 року ПУМБ входить до ТОП-5 банків України серед 71 банків, що діють у країні за загальним розміром депозитного портфеля фізичних осіб.

Дані ґрунтуються на динаміці пасивів банків України на сайті НБУ

За підсумками 1 кварталу 2021 року, міжнародне рейтингове агентство Fitch присвоїло ПУМБ максимально високий рейтинг, що дорівнює рейтингу держави. Банку довіряє понад 1,6 млн клієнтів – фізичних осіб та 83 тис. корпоративних клієнтів. 40 із ТОП-100 найбільших компаній України – клієнти банку.

 

*Мається на увазі серед депозитних продуктів АТ «ПУМБ»

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок